ÁrKözPont jatek termékkereső
Tűzoltóautó mini fa puzzle
869 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Castorland puzzle 120 db-os - tűzoltóautó Castorland puzzle 120 db-os - tűzoltóautó
990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Napraforgó berregő járművek - tűzoltóautó Napraforgó berregő járművek - tűzoltóautó
1 790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Man tűzoltóautó - dickie Man tűzoltóautó - dickie
A szabadon futó piros játék tűzoltóautó ideális jármű az apró tűzoltóparancsnokoknak. Különböző kialakításban kaphatóak: oldalt kinyitható illetve emelőkosaras tűzoltóautó formájában. A kép illusztráció, a 17 cm méretű, MAN típusú játék tűzoltóautó magyar feliratú.
2 090 Ft-tól
Irány a bolt!
Écoiffier tűzoltóautók 3247 piros Écoiffier tűzoltóautók 3247 piros
Écoiffier tűzoltós készlet egy csodaszép játék, amely kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. A kisfiús játékot egy tűzoltóautó, helikopter és repülőgép alkotja, minden játék piros színbe hangolt. Ezen kívül a csomagolásban található közlekedési útjelző tábla, tűzcsap és tüzet ábrázoló kockák. A különböző közlekedési eszközök használatával a gyereke
2 390 Ft-tól
Irány a bolt!
Bambam készségfejlesztő játék - zenélő tűzoltóautó Bambam készségfejlesztő játék - zenélő tűzoltóautó
BamBam Készségfejlesztő játék - zenélő tűzoltóautó Ezzel az aranyos készségfejlesztő játékkal a gyermek hallása is könnyedén fejlődik. BamBam Készségfejlesztő játék - zenélő tűzoltóautó Jellemzők: A játék nagyszerű szórakozási és tanulási lehetőség. Vidám színek és interaktív funkciók kötik le a gyermeket. Különböző dallamokat is lejátszik. Fejlesz
2 890 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dickie: action series - mini tűzoltóautó, 15 cm Dickie: action series - mini tűzoltóautó, 15 cm
A mini darus tűzoltóautóval megmentheted a segítségre szorulókat! A daruja forgatható és kihúzható, ráadásul még vizet is lövell! A tartály könnyen feltölthető vízzel. Gombnyomásra szirénázik!
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Vtech: toot-toot tűzoltóautó Vtech: toot-toot tűzoltóautó
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Dickie: action series - mini tűzoltóautó, 15 cm Dickie: action series - mini tűzoltóautó, 15 cm
2 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Écoiffier tűzoltóautó abrick 1485 piros Écoiffier tűzoltóautó abrick 1485 piros
Écoiffier Abrick építőjáték tűzoltóautó egy csodaszép játék, amely kisfiúknak 18 hónapos kortól ajánlott. A kisfiús játékot piros tűzoltóautó, néhány kocka és egy vidám tűzoltó alkotja. A kis tűzoltóautó dizájnja nagyon valósághű, oldalán matrica is található 112 segélyhívó számmal. Az építőjáték és a kisautó használatával a gyerekek edzik finom mo
3 150 Ft-tól
Irány a bolt!
Tűzoltóautó formaválogató
A Playgo tűzoltós formaválogatóval nemcsak a formákat tanulhatják meg a kicsik, hanem a színeket is. A tűzoltóautóba különböző formákat lehet behelyezni a megfelelő nyíláson.
3 199 Ft-tól
Irány a bolt!
Wader: létrás tűzoltóautó 42 cm Wader: létrás tűzoltóautó 42 cm
3 699 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Wader: létrás tűzoltóautó 42 cm Wader: létrás tűzoltóautó 42 cm
Felhajtható létrával felszerelt, közepes méretű piros tűzoltó autó. Méretek: 42 x 22 x 18 cm. Wader minőség!
3 799 Ft-tól
Irány a bolt!
Écoiffier tűzoltóautó abrick építőjátékkal 1449 Écoiffier tűzoltóautó abrick építőjátékkal 1449
4 410 Ft-tól
Irány a bolt!
Melissa & doug fa jármű, létrás tűzoltóautó Melissa & doug fa jármű, létrás tűzoltóautó
4 790 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
60107-lego city-létrás tűzoltóautó 60107-lego city-létrás tűzoltóautó
Pattanj be a Létrás tűzoltóautóba és siess a helyszínre! Nyújtsd ki a létrát, és oltsd el a tüzet! Használd a különleges korongkilövő tömlőt, hogy megfékezd a lángokat és eloltsd a tüzet a talajon a tűzoltó készülékkel! Ne engedd, hogy felrobbanjanak a hordók! Neked kell megvédened a várost!
4 940 Ft-tól
Irány a bolt!
Lego city: létrás tűzoltóautó 60107 Lego city: létrás tűzoltóautó 60107
Az autópályán felborult egy veszélyes anyagokat szállító kamion, és a hordók az aszfalton szétgurultak. Az egyik hordó hirtelen lángra kapott, ami nagyon veszélyes, mert pillanatok alatt felrobbanhat.
5 114 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Big power tűzoltóautó 56834 piros Big power tűzoltóautó 56834 piros
5 860 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Tűzoltóautó pinata
Az igazi bulik elengedhetetlen kelléke a Tűzoltó pinata. Lepd meg a buli vendégeit ezzel a szuper, szórakoztató játékkal, melynek végén mindenkinek valami finomság, vagy apró játék lesz a jutalma.
5 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Revell: junior kit - összeszerelhető tűzoltóautó Revell: junior kit - összeszerelhető tűzoltóautó
Építsd meg saját tűzoltóautódat, és légy te a legnagyobb hős a városban! A készletben összesen 39 db elemet találsz, melyek segítségével elkészítheted saját tűzoltóautódat. Könnyedén összerakhatod, és szétszedheted.
6 224 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Mega bloks: létrás tűzoltóautó Mega bloks: létrás tűzoltóautó
6 459 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
10592-lego duplo-tűzoltóautó 10592-lego duplo-tűzoltóautó
Pattanj fel a LEGO® DUPLO® Tűzoltóautóra és legyél a nap hőse! Siess az égő épülethez és segítsd a tűzoltónak felcsörlőzni magát a daruval. Ha már elég magasan jár, hogy megküzdhessen a lángokkal, használd a felcsévélhető tömlőt a tűz eloltására. Utána mássz be az ablakon, és ellenőrizd, hogy minden rendben van-
6 650 Ft-tól
Irány a bolt!
Lego duplo: tűzoltóautó 10592 Lego duplo: tűzoltóautó 10592
A LEGO már több generáción keresztül a gyerekek kedvenc játéka. A LEGO DUPLO Tűzoltóautó most a legkisebbeknek okoz felejthetetlen élményeket. Pattanj fel a LEGO DUPLO Tűzoltóautóra és legyél a nap hőse!
6 974 Ft-tól
Irány a bolt!
Volvo tűzoltóautó Volvo tűzoltóautó
Tűz ütött ki a városban Érj oda te elsőnek és oltsd el a tüzet a Volvo tűzoltóautóval A tűzoltóautó platója játék közben lenyitható, daruja forgatható, a létrája kitolható, a kosara pedig felemelhető. A kosár segítségével magasban ragadt embereket is ki tudod menteni és a tüzet el tudod oltani. Piros, fehér, szürke és fekete színkombinációban kapha
7 190 Ft-tól
Irány a bolt!
Sam a tűzoltó - venus tűzoltóautó Sam a tűzoltó - venus tűzoltóautó
Sam a tűzoltó televíziós sorozatból ismert a gyerekek részéről. A különböző tűzesetekhez Sam és a tűzoltó társai járművekkel és tűzoltó felszereléssel érkeznek meg, hogy megfékezzék a lángokat. A Venus locsolókocsival Sam és a tűzoltó társai megfékeznek minden tüzet. A tűzoltóautó hangot ad és vizet spriccel, a jármű elején lévő csörlővel a bajba j
6 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Sam a tűzoltó: járművek - vénusz tűzoltóautó Sam a tűzoltó: járművek - vénusz tűzoltóautó
Minden kisgyerek ismeri Samet a bátor tűzoltót! Ültesd be Vénusz tűzoltóautójába, kapcsold be a szirénát és száguldjatok a tűz helyszínére! Töltsd meg a sárga tartályt vízzel, nyomd meg fecskendőt és már spriccel is!
7 999 Ft-tól
Irány a bolt!
Mega blocks tűzoltóautó Mega blocks tűzoltóautó
Mega Blocks tűzoltóautó Aranyos készségfejlesztő játék a Mega Blocks-tól. Mega Blocks tűzoltóautó A kicsi indulhat is menteni a nagy piros tűzoltóautóval! Az építőkockák és különleges darabok segítségével színpompás tűzoltóállomást építhet. Aztán az állomás ajtaját kinyitva a tűzoltó már indulhat is menteni, miután a kicsi beültette a gurulós tűzol
8 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Rc verdák red fire tűzoltóautó Rc verdák red fire tűzoltóautó
A Dickie RC Red Fire Engine, másnéven Piro egy 3 csatornás, full funkciós, turbo fokozatú szuper távirányítós járgány, amely előre és hátra, jobbra és balra tud haladni, valamint stop funkciós. Mérete: 29 cm. A Red tűzoltó autót fantasztikus hangja, fényei, mozgó szemei különböztetik meg a többi tűzoltó autótól.
9 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Nagy létrás tűzoltóautó fénnyel és hanggal - 37 cm Nagy létrás tűzoltóautó fénnyel és hanggal - 37 cm
Nagyobb méretű, piros-fehér tűzoltóautó, fénnyel és hanggal. A tűzoltó autó villogója kék színben villog, gombnyomásra különböző hangokat ad ki magából .
9 999 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Lena: óriás tűzoltóautó dobozban - 64 cm Lena: óriás tűzoltóautó dobozban - 64 cm
Legyél igazi tűzoltó, az Óriás tűzoltóautó dobozban játékkal megteheted! Töltsd fel akár 1,5 l vízzel az autót, siess a tűzeset helyszínére és kezd el oltani a tűzet a vízágyúval, mely akár 8 m távolra is ellő!
11 699 Ft-tól
Irány a bolt!
Mercedes tűzoltóautó játék Mercedes tűzoltóautó játék
A Lena tűzoltóautó játék rendkívül nagy teherbírású, részletesen kidolgozott, működő fecskendővel felszerelt jármű. A víztartálya 1,5 liter víz befogadására képes, amit a játék során akár 7-8 méterre is ki tudsz locsolni. A Lena Mercedes tűzoltóautó statikusan 100 kg teherbírású. Mérete: 65 x 26 x 38 cm.
12 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Vízszivattyús tűzoltóautó - dickie Vízszivattyús tűzoltóautó - dickie
Tűz van a városban Légy Te az első, aki a helyszínre ér és megfékezi a lángokat a vízszivattyús tűzoltóautóval. A szabadon futó tűzoltóautó hangot ad és világít, a létrája kihúzható, így a magasban is olthatod a tüzet vagy éppen megmentheted a fán rekedt macskát. A Dickie tűzoltóautó játék kézi vízszivattyúval felszerelt. Mérete: 62 cm.
14 290 Ft-tól
Irány a bolt!
Sam a tűzoltó - jupiter távirányítós tűzoltóautó Sam a tűzoltó - jupiter távirányítós tűzoltóautó
Sam a tűzoltó televíziós sorozatból ismert a gyerekek részéről. A különböző tűzesetekhez Sam és a tűzoltó társai járművekkel és tűzoltó felszereléssel érkeznek meg, hogy megfékezzék a lángokat. A Jupiter tűzoltóautó egy két csatornás távirányítós autó, turbo funkcióval, amely a távirányítón keresztül aktiválható. Előre-hátra, jobbra és balra irányí
14 490 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Távirányítós tűzoltóautó - dickie Távirányítós tűzoltóautó - dickie
Nincs olyan tűz, amit a Dickie távirányítós tűzoltóautóval ne lehetne eloltani. A tűzoltóautó kábeles távirányítóval kezelhető jobbra, balra, egyenesen és hátra. A játék tűzoltóautó hangot ad és világít fecskendője szintén a távirányítóval működtethető. A létra 360 fokban körbe forog. A Dickie távirányítós tűzoltóautó mérete 62 cm, a működéséhez sz
14 990 Ft-tól
Irány a bolt!
Rolly toys mercedes unimog tűzoltóautó Rolly toys mercedes unimog tűzoltóautó
Extravagáns kinézetű, kiváló minőségű pedálos tűzoltóautó. A Mercedes Unimog tűzoltóautó egy igazi tűzoltókocsihoz hasonló élményt nyújthat a gyerekek részére játék közben. A tűzoltóautó láncszerkezete a belsejében van elhelyezve így a lánc por- és szennyeződésmentesen működik. Az ülése több pozícióban állítható, tartozék a váltókar és a hátsó kere
68 990 Ft-tól
Ajánlatok megtekintése
Ár
szűrő nullázása
Kategória
szűrő nullázása