ÁrKözPont jatek termékkereső


Mam etetőcumi 6+ hónapMAM Etetőcumi 6+ hónap A MAM formatervezői olyan szilikon etetőcumit hoztak létre, amelyet a babák ösztönösen szeretnek. Mert olyan ismerősnek érzik. MAM Etetőcumi 6+ hónap A MAM etetőcumi egyszerű átmenet a mama és a MAM között. Jellemzői: - extra gyors folyású - bébiételeknek - selyemszívókával - egyszerű használat, hiszem minden MAM cumisüvegre illik - az etetőcumi úgy van kialakítva, hogy ivás közben stabil maradjon - az ismerős forma ideális a mama és a MAM közötti átmenetre.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mam etetőcumi 6+ hónap (Cumi, cumisüveg) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mam etetőcumi 6+ hónap árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mam etetőcumi 6+ hónap árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mam etetőcumi 6+ hónap (Cumi, cumisüveg) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.