ÁrKözPont jatek termékkereső


Mam perfect night 2-6+MAM Perfect night 2-6+ A szülők és a baba is könnyen megtalálja ezt a cumit éjjel. MAM Perfect night 2-6+ Hogy éjjel is könnyen meg lehessen találni a cumit. - A cumi gombja a benne lévő fluoreszkáló ásványoknak köszönhetően sötétben is világít - Extra vékony és szuper puha a nyakrész által. - Kifejezetten a fogak deformálódási kockázatának csökkentésére fejlesztették ki. - Selymesen puha és kellemes a bőrnek . - A pajzs és a szívóka szimmetrikus formájának köszönhetően a baba mindig megfelelően tartja a szájában. - A nagy levegőlyukak megvédik a baba érzékeny bőrét. FIGYELEM: A termék változatos mintákkal kapható, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba csak a kívánt színárnyalatot tüntessék fel.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mam perfect night 2-6+ (Cumi, cumisüveg) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mam perfect night 2-6+ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mam perfect night 2-6+ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mam perfect night 2-6+ (Cumi, cumisüveg) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

MAM Night 2-6 hó szilikon cumi Világít a sötétben - BPA mentes termék. MAM Night 2-6 hó szilikon cumi Jellemzői: - világít a sötétben - a szellőőölyukaknak és a dudoros belső tányéroldalnak köszönhetően kíméletes a bőrhöz - innovatív, díjnyertes dizájn, különösen kíméletes a baba bőréhez, ívelt formájú a kényelemért A Mam Silk Teat szabadalmazott selyemszívókája szilikon- azzal a döntő különbséggel, hogy semmilyen más szívóka sem érződik puhábbnak. Csúszásmentes kialakítása miatt, minden nehézség nélkül a baba szájában marad FIGYELEM: A termék változatos mintákkal kapható, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba csak a kívánt színárnyalatot tüntessék fel. MAM Night 2-6 hó szilikon cumi Világít a sötétben - BPA mentes termék. MAM Night 2-6 hó szilikon cumi Jellemzői: - világít a sötétben - a szellőőölyukaknak és a dudoros belső tányéroldalnak köszönhetően kíméletes a bőrhöz - innovatív, díjnyertes dizájn, különösen kíméletes a baba bőréhez, ívelt formájú a kényelemért A Mam Silk Teat szabadalmazott selyemszívókája szilikon- azzal a döntő különbséggel, hogy semmilyen más szívóka sem érződik puhábbnak. Csúszásmentes kialakítása miatt, minden nehézség nélkül a baba szájában marad FIGYELEM: A termékek változatos mintákkal kaphatóak, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba csak a kívánt színárnyalatot tüntessék fel. MAM Perfect night 2-6+ A szülők és a baba is könnyen megtalálja ezt a cumit éjjel. MAM Perfect night 2-6+ Hogy éjjel is könnyen meg lehessen találni a cumit. - A cumi gombja a benne lévő fluoreszkáló ásványoknak köszönhetően sötétben is világít - Extra vékony és szuper puha a nyakrész által. - Kifejezetten a fogak deformálódási kockázatának csökkentésére fejlesztették ki. - Selymesen puha és kellemes a bőrnek . - A pajzs és a szívóka szimmetrikus formájának köszönhetően a baba mindig megfelelően tartja a szájában. - A nagy levegőlyukak megvédik a baba érzékeny bőrét. FIGYELEM: A termék változatos mintákkal kapható, ezért kérjük, hogy a megjegyzés rovatba csak a kívánt színárnyalatot tüntessék fel.