ÁrKözPont jatek termékkereső


Bontempi: elektromos gitár állványos mikrofonnal - rózsaszínRózsaszín, igazi csajos elektromos gitár, fém húrokkal. Ha nem játszol rajta, idővel kikapcsol magától, így kíméli az elemeket. A készlethez tartozik egy állványos mikrofon is, melyhez a gitár az erősítő és a vállpánt.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bontempi: elektromos gitár állványos mikrofonnal - rózsaszín (Hangszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bontempi: elektromos gitár állványos mikrofonnal - rózsaszín árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bontempi: elektromos gitár állványos mikrofonnal - rózsaszín árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bontempi: elektromos gitár állványos mikrofonnal - rózsaszín (Hangszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.