ÁrKözPont jatek termékkereső


Simba abc zenélő körforgóSimba vásárlás, rendelés0 hónapos kortól használható Simba bébijáték a baba figyelmének felkeltésére. A babákat a mozgó tárgyak azok megragadására ösztönzik. Akár a tavaszi szélben repkedő rovarok, úgy keringenek a baba ágya fölött ezek a pasztel színű méhecskék, mialatt a körforgó kellemes dallamot játszik. Figyelem Ha a kicsi önállóan megfordul, felül vagy mászni kezd a kiságyban, a forgó zenélőt a sérülések elkerülése érdekében azonnal távolítsuk el.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Simba abc zenélő körforgó (Fürdőjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Simba abc zenélő körforgó árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Simba abc zenélő körforgó árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Simba abc zenélő körforgó (Fürdőjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.