ÁrKözPont jatek termékkereső


Kasia bordó virággal gyerekcipő25-36-os méretetkben kapható, a készlet erejéig. Kinti viseletként vagy benti váltócipőnek tökéletesen alkalmas. Merevített sarokkal, kivehető talpbetéttel, és csúszásgátló talppal rendelkezik, mely hajlékony, de ugyanakkor masszív védelmet nyújt a gyermek talpának, és óvja a lúdtalp kialakulásától. Gyermekcipőink kiváló LENGYEL minőségű termékek. A megfelelő méret kiválasztásához MÉRETTÁBLÁZATUNK szolgál segítségül. A cipő rendelkezik a Lengyel Cipőipari Egyesülés Központi Laboratóriumának tanúsítványával.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kasia bordó virággal gyerekcipő (Cipő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kasia bordó virággal gyerekcipő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kasia bordó virággal gyerekcipő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kasia bordó virággal gyerekcipő (Cipő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.