ÁrKözPont jatek termékkereső


Educa gyermek társasjáték le lynx junior 12843...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Educa gyermek társasjáték le lynx junior 12843 (Társasjáték) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Educa gyermek társasjáték le lynx junior 12843 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Educa gyermek társasjáték le lynx junior 12843 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Educa gyermek társasjáték le lynx junior 12843 (Társasjáték) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Társasjáték Conector Encyclopedic egy fantasztikus gyerek társasjáték, amely 6-tól 10 éves korig ajánlott. Fő részét ennek a játéknak híres emberek, ősállatok, emberi testrészek, híres épületek és hasonló dolgok képeivel ellátott játéktáblák alkotják. A játékhoz 352 kérdés tartozik, ezek segítségével a gyerekek megtanulnak sok érdekes és hasznos tényt. A Conector játék lényege a játékos tanulás az emberről, történelemről és sok más dologról. A gyerekek összepárosítsák az egyes kérdéseket a játéktáblán levő válaszokkal. A Conector társasjáték remek szórakozás és játékos tanulás forrása a gyerekeknek, ezért szerezze be Ön is kis gyerkőceinek. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására. Az Educa játékok megfelelnek az Európai Unió biztonsági követelményeinek, ezért a játékok gyermekei számára biztonságosak.  Az Educa cég kínálatában rengeteg gyönyörű készségfejlesztő játék és puzzle található különböző korosztályok számára, amelyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az Educa játékok remek szórakozást garantálnak az egész családnak. Mivel ez a társasjáték angol nyelvű, segítségével a gyerekek gazdagíthatják angol nyelvi szókincsüket.