ÁrKözPont jatek termékkereső


Mondo hátizsák vödörrel homokozóba finding dory 28305 Homokozó szett Finding Dory (Szenilla nyomában) hátizsákban van összeállítva, mely több szerszámot is tartalmaz. A játék szettbe tartozik szita, kislapát, gereblye, homokozó forma, locsolókanna és vödör. A Szenilla nyomában mese egy aranyos halacskáról, Szenilláról szól, amely gyakran elfelejti a dolgokat így különféle vicces kalandokba keveredik. Ez egy ideális játék szett nyárra, mely 18 hónapos kortól ajánlott a gyerkőcöknek. Mesés Szenilla vödör szett szerszámokkal nem hiányozhat az Ön gyermeke játékai közül sem, hiszen nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít a kicsiknek a nyári napokra. Ha csemetéje befejezte a játékot a homokozóban, akkor szépen elrakhatja a szerszámokat a praktikus áttetsző hátizsákba. Az egész játék szett kék és sárga színben pompázik, melyek szép élénkek, így serkentik a gyermek fantáziáját. Mondo olasz vállalkozás, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik gumiból, habból és műanyagból. Mondo hivatalos játékgyártó több szerzői joggal ellátott híres mese, sorozat és film játékok gyártásával foglalkozik, ezek közé tartozik a Szenilla nyomában mese is. Szenilla nyomában szett stílusos áttetsző hátizsákba kapható, így a kicsi nagyon könnyen összepakol...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mondo hátizsák vödörrel homokozóba finding dory 28305 (Homokozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mondo hátizsák vödörrel homokozóba finding dory 28305 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mondo hátizsák vödörrel homokozóba finding dory 28305 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mondo hátizsák vödörrel homokozóba finding dory 28305 (Homokozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Homokozó szett Finding Dory (Szenilla nyomában) hátizsákban van összeállítva, mely több szerszámot is tartalmaz. A játék szettbe tartozik szita, kislapát, gereblye, homokozó forma, locsolókanna és vödör. A Szenilla nyomában mese egy aranyos halacskáról, Szenilláról szól, amely gyakran elfelejti a dolgokat így különféle vicces kalandokba keveredik. Ez egy ideális játék szett nyárra, mely 18 hónapos kortól ajánlott a gyerkőcöknek. Mesés Szenilla vödör szett szerszámokkal nem hiányozhat az Ön gyermeke játékai közül sem, hiszen nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít a kicsiknek a nyári napokra. Ha csemetéje befejezte a játékot a homokozóban, akkor szépen elrakhatja a szerszámokat a praktikus áttetsző hátizsákba. Az egész játék szett kék és sárga színben pompázik, melyek szép élénkek, így serkentik a gyermek fantáziáját. Mondo olasz vállalkozás, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik gumiból, habból és műanyagból. Mondo hivatalos játékgyártó több szerzői joggal ellátott híres mese, sorozat és film játékok gyártásával foglalkozik, ezek közé tartozik a Szenilla nyomában mese is. Szenilla nyomában szett stílusos áttetsző hátizsákba kapható, így a kicsi nagyon könnyen összepakolhatja a játékokat és magával viheti bárhova. A vödör magassága 17 cm.