ÁrKözPont jatek termékkereső


Mondo hátizsák gyerekeknek vödörrel minion made 28192 sárga-kékGyermek hátizsák vödör szettel egy egyedi játék szett homokozóba, egy nagyon praktikus csomagolásban összeállítva. Minyonok csintalan sárga teremtések, akiket ismerhetnek már a Gru meséből. Ez egy ideális játék szett nyárra, gyerkőcöknek 18 hónapos kortól ajánlott. Mesés Minyonok vödör szerszámokkal nem hiányozhat az Ön gyermeke játékai közül sem, hiszen nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít a kicsiknek a nyári napokra. Ha csemetéje befejezte a játékot a homokozóban, akkor szépen elrakhatja a szerszámokat a praktikus áttetsző hátizsákba. Az egész játék szett tipikus banán sárga és kék színben pompázik. Mondo olasz vállalkozás, mely minőségi játékokgyártásával foglalkozik gumiból, habból és műanyagból. Mondo hivatalos játékgyártó több szerzői joggal ellátott híres mese, sorozat és film játékok gyártásával foglalkozik, ezek közé tartozik a Minion Made mese is. Minyonos szett stílusos áttetsző hátizsákban kapható, így a kicsi nagyon könnyen összepakolhatja a játékokat és magával viheti bárhova. A vödör magassága 14 cm....
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mondo hátizsák gyerekeknek vödörrel minion made 28192 sárga-kék (Homokozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mondo hátizsák gyerekeknek vödörrel minion made 28192 sárga-kék árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mondo hátizsák gyerekeknek vödörrel minion made 28192 sárga-kék árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mondo hátizsák gyerekeknek vödörrel minion made 28192 sárga-kék (Homokozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Homokozó szett Finding Dory (Szenilla nyomában) hátizsákban van összeállítva, mely több szerszámot is tartalmaz. A játék szettbe tartozik szita, kislapát, gereblye, homokozó forma, locsolókanna és vödör. A Szenilla nyomában mese egy aranyos halacskáról, Szenilláról szól, amely gyakran elfelejti a dolgokat így különféle vicces kalandokba keveredik. Ez egy ideális játék szett nyárra, mely 18 hónapos kortól ajánlott a gyerkőcöknek. Mesés Szenilla vödör szett szerszámokkal nem hiányozhat az Ön gyermeke játékai közül sem, hiszen nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít a kicsiknek a nyári napokra. Ha csemetéje befejezte a játékot a homokozóban, akkor szépen elrakhatja a szerszámokat a praktikus áttetsző hátizsákba. Az egész játék szett kék és sárga színben pompázik, melyek szép élénkek, így serkentik a gyermek fantáziáját. Mondo olasz vállalkozás, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik gumiból, habból és műanyagból. Mondo hivatalos játékgyártó több szerzői joggal ellátott híres mese, sorozat és film játékok gyártásával foglalkozik, ezek közé tartozik a Szenilla nyomában mese is. Szenilla nyomában szett stílusos áttetsző hátizsákba kapható, így a kicsi nagyon könnyen összepakolhatja a játékokat és magával viheti bárhova. A vödör magassága 17 cm.