ÁrKözPont jatek termékkereső


Nuvita romeo az őzike természetes rágóka 7020Nuvita Romeo rágóka 7020 Segíti a babát a fogzás idején! Nuvita Romeo rágóka 7020 Természetes gumiból készült rágóka vanília aromával. Többféle erősségű felület, amely enyhíti a kicsi fájdalmait a fognövekedés közben. Aranyos őzikét mintáz. A puha gumiból készült rágóka rész kellemesen masszírozza a baba ínyét fogzás idején. A gumi NEM mérgező, így nem jelent veszélyt a babának. 3 hónapos kortól használható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Nuvita romeo az őzike természetes rágóka 7020 (Rágóka) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Nuvita romeo az őzike természetes rágóka 7020 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Nuvita romeo az őzike természetes rágóka 7020 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Nuvita romeo az őzike természetes rágóka 7020 (Rágóka) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.