ÁrKözPont jatek termékkereső


Baby care twist csörgő rágókaBaby Care Twist csörgő rágóka Többféle anyagból készült csörgő rágóka vidám mintákkal! Baby Care Twist csörgő rágóka Kényelmes formájú csörgő, amely a baba kezekre lett kitalálva. A rágóka enyhíti a fogzással járó fájdalmat. Szuper szórakozást nyújt a kicsi számára, színeivel és formáival felkelti a figyelmet és fejleszti a készségeket. BPA mentes anyagokból készült. Többféle színben és mintával érkezik, megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel kisfiúnak vagy kislánynak lesz-e a termék.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Baby care twist csörgő rágóka (Rágóka) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Baby care twist csörgő rágóka árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Baby care twist csörgő rágóka árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Baby care twist csörgő rágóka (Rágóka) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

TöbbfĂ©le anyagbĂłl kĂ©szĂĽlt csörgĹ‘ rágĂłka vidám mintákkal!JellemzĹ‘i:  3 hĂłnapos kortĂłl kĂ©nyelmes formájĂş csörgĹ‘ enyhĂ­ti a fogzással járĂł fájdalmat szuper szĂłrakozást nyĂşjt a kicsi számára szĂ­neivel Ă©s formáival felkelti a figyelmet fejleszti a kĂ©szsĂ©geket BPA mentes anyagokbĂłl...Baby Care Twist csörgő rágóka Többféle anyagból készült csörgő rágóka vidám mintákkal! Baby Care Twist csörgő rágóka Kényelmes formájú csörgő, amely a baba kezekre lett kitalálva. A rágóka enyhíti a fogzással járó fájdalmat. Szuper szórakozást nyújt a kicsi számára, színeivel és formáival felkelti a figyelmet és fejleszti a készségeket. BPA mentes anyagokból készült. Többféle színben és mintával érkezik, megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel kisfiúnak vagy kislánynak lesz-e a termék.