ÁrKözPont jatek termékkereső

Baby care twist csörgő rágóka

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Baby care twist csörgő rágóka Baby Care Twist csörgő rágóka Színes csörgő rágóka, amely leköti a pici figyelmét bármely pillanatban és csillapítja a fogzással járó fájdalmat! Baby Care Twist csörgő rágóka Élénk színek vonzzák a baba tekintetét. Különböző textúrájú anyagok, puhák és kemények, alkalmasak a fogzás idején csillapítani a baba ínyének fájdalmát. Kényelmes tartás biztosít a baba kezének sajátos formája, és csörgő hangja felkelti figyelmét. Hozzájárulnak az érzékek, motoros funkciók fejlődéséhez, az egyszerű és komplex gondolkodás kialakulásához. Többféle színben és mintával választható, kérjük jelezd megrendelésnél fiús vagy lányos változatot szeretnél!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 4 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Baby care twist csörgő rágóka (Csörgő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Baby care twist csörgő rágóka árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Baby care twist csörgő rágóka árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Baby care twist csörgő rágóka (Csörgő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Többféle anyagból készült csörgő rágóka vidám mintákkal!Jellemzői:  3 hónapos kortól kényelmes formájú csörgő enyhíti a fogzással járó fájdalmat szuper szórakozást nyújt a kicsi számára színeivel és formáival felkelti a figyelmet fejleszti a készségeket BPA mentes anyagokból...Baby Care Twist csörgő rágóka Többféle anyagból készült csörgő rágóka vidám mintákkal! Baby Care Twist csörgő rágóka Kényelmes formájú csörgő, amely a baba kezekre lett kitalálva. A rágóka enyhíti a fogzással járó fájdalmat. Szuper szórakozást nyújt a kicsi számára, színeivel és formáival felkelti a figyelmet és fejleszti a készségeket. BPA mentes anyagokból készült. Többféle színben és mintával érkezik, megjegyzés rovatba kérjük tüntesd fel kisfiúnak vagy kislánynak lesz-e a termék.Baby Care Twist csörgő rágóka Színes csörgő rágóka, amely leköti a pici figyelmét bármely pillanatban és csillapítja a fogzással járó fájdalmat! Baby Care Twist csörgő rágóka Élénk színek vonzzák a baba tekintetét. Különböző textúrájú anyagok, puhák és kemények, alkalmasak a fogzás idején csillapítani a baba ínyének fájdalmát. Kényelmes tartás biztosít a baba kezének sajátos formája, és csörgő hangja felkelti figyelmét. Hozzájárulnak az érzékek, motoros funkciók fejlődéséhez, az egyszerű és komplex gondolkodás kialakulásához. Többféle színben és mintával választható, kérjük jelezd megrendelésnél fiús vagy lányos változatot szeretnél!