ÁrKözPont jatek termékkereső


Ha a várépítés a mindened, akkor ezt a vödröt igazán hasznosnak fogod találni. A nagy méretű vödörbe sok homokot tudsz beletenni, ráadásul fehér fülével megkönnyíti annak szállítását is.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bástyás homokozóvödör, szögletes - több színben (Homokozó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bástyás homokozóvödör, szögletes - több színben árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bástyás homokozóvödör, szögletes - több színben árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bástyás homokozóvödör, szögletes - több színben (Homokozó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Építsd fel álmaid homokvárát ennek a szuper műanyag vödörnek a segítségével. A nagy méretű vödörbe sok homokot tudsz beletenni, ráadásul fehér fülével megkönnyíti annak szállítását is.Építsd fel álmaid homokvárát ennek a szuper csillámos műanyag vödörnek a segítségével. A nagy méretű vödörbe sok homokot tudsz beletenni, ráadásul fehér fülével megkönnyíti annak szállítását is.