ÁrKözPont jatek termékkereső


Műanyag furulya - több színbenA Műanyag furulya segítségével megismerkedhetsz a zenéléssel. A készletben található egy tisztító pálcika is. Méret: 33 cm. A feltüntetett ár 1 db termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Műanyag furulya - több színben (Hangszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Műanyag furulya - több színben árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Műanyag furulya - több színben árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Műanyag furulya - több színben (Hangszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Műanyag furulya segítségével megismerkedhetsz a zenéléssel. A készletben található egy tisztító pálcika is. Méret: 33 cm. A feltüntetett ár 1 db termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.