ÁrKözPont jatek termékkereső


Szintetizátor mikrofonnal 32 billentyűsAz elektromos szintetizátorral könnyen elsajátíthatod a billentyűs hangszer alapjait! Legyen a kedvenced a komolyzene vagy akár a rock, megtalálod számításod, mert szinte minden együttes kihagyhatatlan kelléke a szintetizátor!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Szintetizátor mikrofonnal 32 billentyűs (Hangszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Szintetizátor mikrofonnal 32 billentyűs árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Szintetizátor mikrofonnal 32 billentyűs árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Szintetizátor mikrofonnal 32 billentyűs (Hangszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Az elektromos szintetizátorral könnyen elsajátíthatod a billentyűs hangszer alapjait! Legyen a kedvenced a komolyzene vagy akár a rock, megtalálod számításod, mert szinte minden együttes kihagyhatatlan kelléke a szintetizátor!