ÁrKözPont jatek termékkereső


Bontempi: harmonika 17 billentyűvelIgazi műanyag harmonika, 17 billentyűvel és 6 gombbal. Szólaltasd meg, játssz vele egyszerű dallamokat, a pánt segítségével akár a válladra is tudod venni. Méretek: 21 x 21 x 21 cm.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bontempi: harmonika 17 billentyűvel (Hangszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bontempi: harmonika 17 billentyűvel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bontempi: harmonika 17 billentyűvel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bontempi: harmonika 17 billentyűvel (Hangszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Igazi műanyag harmonika, 17 billentyűvel és 6 gombbal. Szólaltasd meg, játssz vele egyszerű dallamokat, a pánt segítségével akár a válladra is tudod venni. Méretek: 21 x 21 x 21 cm.