ÁrKözPont jatek termékkereső


Munchkin összecsukható cumisüveg szárító - kékMunchkin összecsukható cumisüveg szárító Ideálisan használható a cumisüvegek és tartozékainak szárítására, szuper segítség a konyhában. Munchkin összecsukható cumisüveg szárító Praktikus segítség a konyhában, egyszerre akár 8 darab sima vagy széles szájú cumisüveg elfér rajta, és persze kialakítottak helyet az apró kiegészítőknek is. Legegyszerűbb módja a baba étkezési felszerelésének tisztítás utáni megszárításának, ha azt a szabad levegőre bízzuk. Nem kell a rendetlenség miatt aggódni hiszen mindennek meglesz a helye, és miután megszáradtak akár el is pakolhatjuk a csepegtetőt a következő használatig. Alsó tartályába gyűjti a lecsöpögő vizet, amely megakadályozza a munkalap vizességét, így az elektromos készülékek zsinórjai miatt sem kell aggódni. Kétféle magasságban helyezhetőek el rajta a cumisüvegek és más szárítandó apróságok. A tartópálcák előrehajtásával összecsukható, és így akár szállítható is, ha az utazások során is fontosnak tartod, hogy mindig kéznél legyen kedvenc konyhai csöpögtetőd.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Munchkin összecsukható cumisüveg szárító - kék (Cumi, cumisüveg) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Munchkin összecsukható cumisüveg szárító - kék árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Munchkin összecsukható cumisüveg szárító - kék árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Munchkin összecsukható cumisüveg szárító - kék (Cumi, cumisüveg) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.