ÁrKözPont jatek termékkereső


Fisher price kattogó hernyó rágóka
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fisher price kattogó hernyó rágóka (Rágóka) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fisher price kattogó hernyó rágóka árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fisher price kattogó hernyó rágóka árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fisher price kattogó hernyó rágóka (Rágóka) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Fisher Price Kattogó hernyó rágóka Aranyos készségfejlesztő játék a Fisher-Pricetól. Fisher Price Kattogó hernyó rágóka Az aranyos hernyót könnyen el lehet vinni akár sétáláshoz is, higyszen csak fel kell akasztani a babakocsi karfájára és a baba már játszhat is vele. Tökéletes megoldást nyújt fogzás idejénn, amikor a gyermeknek szüksége van a rágókára. A játék élénk színeket kapott, hogy könnyen felkeltse a gyermek érdeklődését és lekösse a figyelmét. Kíváló minőségű anyagból készült. Újszülött kortól használható! Fisher Price Kattogó méhecske rágóka A Fisher Price rágóka segít a nyűgős, fogzós napokat vidámabbá tenni! Fisher Price Kattogó méhecske rágóka Tökéletes megoldást nyújt fogzás idején, amikor a gyermeknek szüksége van a rágókára. Egyszerűen kézben tartható, így nem okoz gondod a kicsinek akár hosszabb időn keresztül is játszani vele. A játék élénk színeket kapott, hogy könnyen felkeltse a gyermek érdeklődését és lekösse a figyelmét. Kíváló minőségű anyagból készült. Újszülött kortól használható!