ÁrKözPont jatek termékkereső


Sophie címkés rágóka kendőSophie címkés rágóka kendő Színes anyagokból és csücsközővel, ami megnyugtatja a legkisebbeket. Sophie címkés rágóka kendő Kellemes színei nyugtató hatással lesznek a babára. Az aranyos figurák és a különböző textúrák fejlesztik a baba látását, tapintását. Rendkívül puha, simogató anyagból. Az oldalán lévő címkéket és csücsköket rágcsálhatja a baba, ezáltal a fogzás időszakában is segít majd neki. Könnyedén tisztán tarthatjuk, hiszen 30°-on mosható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sophie címkés rágóka kendő (Rágóka) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sophie címkés rágóka kendő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sophie címkés rágóka kendő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sophie címkés rágóka kendő (Rágóka) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.