ÁrKözPont jatek termékkereső


Bobobaby plüss játék rágókával - szarvasBoboBaby plüss játék rágókával Selymesen puha kis plüss játék rágóka funkcióval! Szuper 2:1 játék, ami kis játszótársat és rágóka funkciót is ellát babánk számára. BoboBaby plüss játék rágókával Puha velboa plüss anyaga tökéletes minőségű, babánk mellé is biztonságosan betehetjük a kellemes tapintású játékot. Kiságyban, pihenőszékben, utazás és séta során egyaránt kedvenc lehet! A baba a számára kialakított kezeket és lábakat könnyen meg tudja markolni. A hallást és tapintást is rendkívül jól fejleszti. Puha alvótárs lesz és a rágóka a fogzási időszakban enyhítheti a gyulladt íny okozta fájdalmakat. Anyaga: 100% poliészter. Mérete: kb. 20 cm.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Bobobaby plüss játék rágókával - szarvas (Rágóka) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Bobobaby plüss játék rágókával - szarvas árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Bobobaby plüss játék rágókával - szarvas árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Bobobaby plüss játék rágókával - szarvas (Rágóka) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.