ÁrKözPont jatek termékkereső

Disney hercegnők: jégvarázs ajándékzacskó - 47 x 36 cm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Disney hercegnők: jégvarázs műanyag pohár - 8 darabos

Disney hercegnők: jégvarázs műanyag pohár - 8 darabos

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Disney hercegnők: Jégvarázs tányér - 8 darabos, 23 cm, Olaf

Disney hercegnők: Jégvarázs műanyag pohár - 8 darabos, 200 ml, Olaf

Disney hercegnők: Jégvarázs műanyag pohár - 8 darabos, 200 ml, Olaf

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Disney hercegnők: Jégvarázs műanyag pohár - 8 darabos

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Disney hercegnők: jégvarázs zászló felirat - 2 m

Disney hercegnők: Jégvarázs műanyag pohár - 8 darabos

Disney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat - 2 m


Disney vásárlás, rendelésDisney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat időjárásnak ellenálló fóliából. A zászlókkal könnyedén feldobhatod a születésnapi bulikat, kültéren és beltéren egyaránt. Füzér hossza: 2 m.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Disney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat - 2 m (Ünnepi és partikellékek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Disney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat - 2 m árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Disney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat - 2 m árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Disney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat - 2 m (Ünnepi és partikellékek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Egy igazi szülinapi party elengedhetetlen kelléke a lufi, mely feldobja a buli helyszínét. A meseszép Jégvarázs fólia lufi varázslatossá teszi a közös ünneplést.A szĂĽlinapok elengedhetetlen kellĂ©ke a JĂ©gvarázs műanyagpohár, melyen kedvenc mesĂ©d hercegnĹ‘i láthatĂłk! A kĂ©szlet 8 darab, 200 ml-es poharat tartalmaz.A szĂĽlinapok elengedhetetlen kellĂ©ke a JĂ©gvarázs papĂ­rtányĂ©r, melyen kedvenc mesĂ©d hercegnĹ‘i láthatĂłk! A kĂ©szlet 8 darab papĂ­rtányĂ©rt tartalmaz, melynek átmĂ©rĹ‘je: 23 cm.Minden buli kihagyhatatlan kellĂ©ke a JĂ©gvarázs szalvĂ©ta! Tedd a tányĂ©r mellĂ©, az asztal dĂ­szekĂ©nt is szolgál! A szalvĂ©tán kedvenc mesĂ©d hercegnĹ‘it, Annát Ă©s Elsa-t látod. A csomagban 20 db szalvĂ©tát találsz.Egy jĂł bulihoz stĂ­lusos meghĂ­vĂłkra van szĂĽksĂ©ged, ebben pedig a JĂ©gvarázs hercegnĹ‘i lesznek segĂ­tsĂ©gedre! A JĂ©gvarázs partimeghĂ­vĂłra senki nem fog nemet mondani! A csomagban 6 db meghĂ­vĂł kártya Ă©s 6 db borĂ­tĂ©k találhatĂł.Gumiból készült, fehér Jégvarázs mintával ellátott lufik,különböző színben. A készlet 10 db Jégvarázs lufit tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját!AjándĂ©kozz a Kedvenc hercegnĹ‘iddel valami kĂĽlönlegeset! A JĂ©gvarázsos ajándĂ©kzacskĂłba sok minden belefĂ©r!2 dl űrtartalmĂş, rĂłzsaszĂ­n Disney hercegnĹ‘k: JĂ©gvarázs mintájĂş műanyag pohár, szĂĽlinapi bulikra, zsĂşrokra. A kĂ©szlet 8 db poharat tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját!2 dl űrtartalmĂş, rĂłzsaszĂ­n Disney hercegnĹ‘k: JĂ©gvarázs mintájĂş műanyag pohár, szĂĽlinapi bulikra, zsĂşrokra. A kĂ©szlet 8 db poharat tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját!Sárga, Disney hercegnők: Jégvarázs tányér, szülinapi bulikra, zsúrokra, szilveszterre, kedvenc szereplőddel, Olaffal díszítve. A készlet 8 db tányért tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid buliját! Átmérő: 23 cm.Sárga, 2 dl űrtartalmú, Disney hercegnők: Jégvarázs műanyag pohár, szülinapi bulikra, zsúrokra, vagy a hétköznapokra, kedvenc szereplőddel, Olaffal díszítve.Sárga, 2 dl űrtartalmú, Disney hercegnők: Jégvarázs műanyag pohár, szülinapi bulikra, zsúrokra, vagy a hétköznapokra, kedvenc szereplőddel, Olaffal díszítve.2 dl űrtartalmú, rózsaszín Disney hercegnők: Jégvarázs mintájú műanyag pohár, szülinapi bulikra, zsúrokra. A készlet 8 db poharat tartalmaz, ezekkel feldobhatod a saját vagy barátaid bulijátDisney hercegnők: Jégvarázs zászló felirat időjárásnak ellenálló fóliából. A zászlókkal könnyedén feldobhatod a születésnapi bulikat, kültéren és beltéren egyaránt. Füzér hossza: 2 m.