ÁrKözPont jatek termékkereső

Matrica fali dekor, disney szett (Matrica)
Disney vásárlás, rendelés
Főoldal -> Egyéb -> Kiegészítők -> Matrica -> Disney Matrica

Matrica fali dekor, disney szettGyerekszobába, tükörre, ablakra, falra helyezhető.
Matrica fali dekor, disney szett nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a Matrica fali dekor, disney szett termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Matrica fali dekor, fekete-ezüst (1szett) (Matrica) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Matrica fali dekor, fekete-ezüst (1szett) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Matrica fali dekor, fekete-ezüst (1szett) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Matrica fali dekor, fekete-ezüst (1szett) (Matrica) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kb 20x40cmGyerekszobába, tükörre, ablakra, falra helyezhető.Többféle mintával, a készlet függvényében.A dekoráció nagyon fontos egy gyermekszobában. Ezeket a kidomborodó 3D hatású falmatricákat bármilyen portalanított, zsírtalanított felületre fel lehet ragasztani. Áruházunk kínálatában többféle matrica, nemtől függetlenül megtalálható. Nem csak a legkisebbek kedvelik ezt a dekorációs lehetőséget, hanem a nagyobbak is. Nagyszerű dekoráció hozható vele létre, egy kis ízléssel, odafigyeléssel. Minden gyermek örül egy ilyen lehetőségnek, hiszen az ő saját szobájáról, életteréről van szó.A feltüntetett ár 1 szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.A dekoráció nagyon fontos egy gyermekszobában. Ezeket a falmatricákat bármilyen portalanított, zsírtalanított felületre fel lehet ragasztani. Áruházunk kínálatában többféle matrica, nemtől függetlenül megtalálható. Nem csak a legkisebbek kedvelik ezt a dekorációs lehetőséget, hanem a nagyobbak is. Nagyszerű dekoráció hozható vele létre, egy kis ízléssel, odafigyeléssel. Minden gyermek örül egy ilyen lehetőségnek, hiszen az ő saját szobájáról, életteréről van szó.Mérete: kb. 30x60cmA feltüntetett ár 1 szettet jelent, melyet bármely változatban szállíthatunk.Tükröződő felületű falmatrica. Kb 30cmGyerekszobába, tükörre, ablakra, falra helyezhető.Kb 30x40cmGyerekszobába, tükörre, ablakra, falra helyezhető.Különböző figurákkal, a készlet függvényében.Ezek a különleges égitestek remek díszei lehetnek a gyerekszobának a falra vagy bútorokra ragasztva. A hold és csillag alakzatok egész nap töltődnek, majd este lámpaoltás után kellemes fényt bocsájtanak ki magukból, hogy a gyerkőcnek ne kelljen teljes sötétségben elaludnia. A szett több változatban is elérhető, melyek mindegyikében különböző méretű és formájú világító égitestek vannak. A feltüntetett ár 1db terméket jelent, melyet a készlet szerinti változatban szállíthatunk.Kb 30x60cm, tükörre, ablakra, falra helyezhető.A típus nem választható, amilyen éppen készleten van.

Információ webáruházaknak  |  Kapcsolat