ÁrKözPont jatek termékkereső


Verdák 3: karambol kisautók - mesés villám mcqueen
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Verdák 3: karambol kisautók - mesés villám mcqueen (Verdák) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Verdák 3: karambol kisautók - mesés villám mcqueen árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Verdák 3: karambol kisautók - mesés villám mcqueen árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Verdák 3: karambol kisautók - mesés villám mcqueen (Verdák) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A sárga kisautó mindig figyelemmel kíséri Villám McQueen futamait. A jóságos és mindig mosolygós kisautó lehet most a gyűjteményed legújabb tagja. Minőségi anyagból készült játék, megszólalásig hasonlít a rajzfilm szereplőre.Villám McQueen hihetetlen gyorsaságra képre. A piros csodaautó minden kisfiú kedvence. Legyen teljes a Verdák gyűjteménye a gyerkőcnek.Az autóversenyzés nem veszélytelen, ezt Verdák 3: Race and Reck - Mesés Villám McQueen autója is pontosan tudja! Az autó eleje és hátulja elforgatható, és ha elforgatod, a tekintete is megváltozik!Az autóversenyzés nem veszélytelen, ezt Verdák 3: Race and Reck - Bobby Swift autója is pontosan tudja! Az autó eleje és hátulja elforgatható, és ha elforgatod, a tekintete is megváltozik!