keret
ÁrKözPont showtechnika termékkereső
http://arkoz.hu/showtechnika
 

Korg padkontrol midi-usb vezérlő (Processzor)


Főoldal -> Informatika -> Processzor

Korg padkontrol midi-usb vezérlőA padKONTROL felhasználóbarát funkcióival az eddigi legkifejezőbb játékot teszi lehetővé a hasonló kontrollerekhez képest. A dobhangzások és hangminták elérése mellett a padKONTROLT használhatod szintik vagy effektek vezérlésére, loopok és videoklippek indítására vagy akár a lejátszás vezérlésére is. Az X-Y érintőfelület, 16 dobpad, lábkapcsoló bemenet és két szabadon állítható poti biztosítja számodra a vezérlés szabadságát zenélés közben. padKONTROL MIDI dobpad vezérlőA padKONTROL a dobhangok vezérlésén kívül lehetővé teszi szoftveres szintetizátorok, effektek, trigger loop és videoklip vezérlését, valamint DAW szoftverek esetén transzport kontrol vezérléshez is alkalmazható. A 16 világító trigger pad mellett egy X-Y touchpad-del, programozható potméterekkel és lábpedál bemenettel is rendelkezik. Ütemre fel A padKONTROL a feljátszott dobütemeknek természetes hangzást biztosít. A 16 pad mindegyikéhez külön állíthatjuk be a hangmagasságot és a MIDI csatornát. Mindegyik padhez 8 különböző dinamika görbe választható, vagy a leütés fix hangerejű is lehet. Ezek variációi a dobritmusok valósághű feljátszását segítik elő. Az X-Y pad segítségével a flam és a roll timing dinamikáját egyide...
Korg padkontrol midi-usb vezérlő nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a Korg padkontrol midi-usb vezérlő termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

KépNévÁrIrány a bolt!

Korg padkontrol midi-usb vezérlő

- részletek
51 900 Ft
Korg padkontrol midi-usb vezérlő a Best Showtechnika webáruházban
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Korg padkontrol midi-usb vezérlő (Processzor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Korg padkontrol midi-usb vezérlő árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Korg padkontrol midi-usb vezérlő árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Korg padkontrol midi-usb vezérlő (Processzor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A padKONTROL felhasználóbarát funkcióival az eddigi legkifejezőbb játékot teszi lehetővé a hasonló kontrollerekhez képest. A dobhangzások és hangminták elérése mellett a padKONTROLT használhatod szintik vagy effektek vezérlésére, loopok és videoklippek indítására vagy akár a lejátszás vezérlésére is. Az X-Y érintőfelület, 16 dobpad, lábkapcsoló bemenet és két szabadon állítható poti biztosítja számodra a vezérlés szabadságát zenélés közben. padKONTROL MIDI dobpad vezérlőA padKONTROL a dobhangok vezérlésén kívül lehetővé teszi szoftveres szintetizátorok, effektek, trigger loop és videoklip vezérlését, valamint DAW szoftverek esetén transzport kontrol vezérléshez is alkalmazható. A 16 világító trigger pad mellett egy X-Y touchpad-del, programozható potméterekkel és lábpedál bemenettel is rendelkezik. Ütemre fel A padKONTROL a feljátszott dobütemeknek természetes hangzást biztosít. A 16 pad mindegyikéhez külön állíthatjuk be a hangmagasságot és a MIDI csatornát. Mindegyik padhez 8 különböző dinamika görbe választható, vagy a leütés fix hangerejű is lehet. Ezek variációi a dobritmusok valósághű feljátszását segítik elő. Az X-Y pad segítségével a flam és a roll timing dinamikáját egyidejűleg állíthatjuk. Balról jobbra mozgatva a roll sebességét vagy a flam-ek közti távolságot növelhetjük, felfelé mozgatva pedig vagy a roll vagy a második dobleütés hangereje növelhető. Jól alkalmazható hi-hat cinek esetén. Kontrolálj A dobpad rész még csak a kezdet. A padekhez MIDI üzenetek rendelhetők, melyeket kapcsolókként vagy gombokként használhatunk szoftver szintetizátorok és DAW programok vezérlésére. A KORG KAOSS pad technológiáját felhasználva ujjunk mozgatásával az X-Y padon egyidejűleg két független kontrollert vezérelhetünk (pl. effektvezérlés és szoftver szintetizátor paramétereinek vezérlése). A készüléken még két szabadon programozható forgó potméter is található a MIDI üzenetek küldése céljából. Ezen kívül egy lábkapcsoló bemenet is megkönnyíti a kontroller használatát. Nézdd A pad vagy MIDI vezérlő aktuális állását kijelző mutatja. Leütéskor a pad felvillan, majd elengedéskor kialszik. A könnyű átláthatóság érdekében három különböző megvilágítási mód áll rendelkezésre. Irányíts A kontrollerek saját ízlésünk szerinti beállítását 16 user helyre menthetjük, valamint 30 előre beállított felület áll rendelkezésünkre az ismert számítógépes zenei szoftverek vezérléséhez. A kontrollerhez egy ingyenes Sound Editor / Librarian szoftvert kapunk, ezáltal grafikus felületen dolgozhatunk. Bónusz szoftver készletA padKONTROL egy Toontracks nevű drum kit plug-in-t is tartalmaz, mely 260 MB dobmintát tartalmaz. A kontrollerhez egy Creative Kontrol Pack 2 nevű, különböző zenei szoftvereket tartalmazó szoftvercsomag is jár.
Népszerű Processzor termékek

Dynacord Powermax 230 digitális rendszerprocesszor Dynacord Powermax 230 digitális rendszerprocesszor 131990 Ft
 Akai pro mpd 18 usb/midi vezérlő egység 33400 Ft
Dynacord DSP260 digitális processzor Dynacord DSP260 digitális processzor 303655 Ft
ALTO - TOPVerb  digitális effektprocesszor ALTO - TOPVerb digitális effektprocesszor 19990 Ft
ALTO - ACL2  processzor ALTO - ACL2 processzor 28900 Ft
Eurolite edx-1 dmx dimmerpakk 10a 70064060 Eurolite edx-1 dmx dimmerpakk 10a 70064060 27925 Ft
 Omnitronic smp-152 monitor processzor 39990 Ft
Dynacord DSP244 digitális processzor Dynacord DSP244 digitális processzor 419990 Ft
Akai Pro - LPD-8 USB-MIDI Laptop Pad Controller Akai Pro - LPD-8 USB-MIDI Laptop Pad Controller 12499 Ft
Akai Pro MPC 500 sampler Akai Pro MPC 500 sampler 124499 Ft
Akai Pro MPK 49 USB/MIDI sequencer Akai Pro MPK 49 USB/MIDI sequencer 109695 Ft
Akai Pro APC 40 szoftver vezérlő Akai Pro APC 40 szoftver vezérlő 112995 Ft
Akai Pro MPC 5000 sampler Akai Pro MPC 5000 sampler 459900 Ft
Akai Pro MPC 2500 sampler Akai Pro MPC 2500 sampler 264900 Ft
 Akai pro ewi usb elektronikus fúvós midi kontroller 123000 Ft
szerszám, barkács termékkereső
szerszám
fürdőszoba termékkereső
fürdőszoba
autó, motor termékkereső
autó-motor
hangszer termékkereső
hangszer
háztartási termékkereső
haztartas
játék termékkereső
játék
egészség termékkereső
egészség
showtechnika termékkereső
showtechnika
számítástechnika termékkereső
számítástechnika
keret