ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső


Lifeview lv5tdeluxe usb2.0 tv tuner ezüstA hagyományos televíziók nem alkalmasak a digitális TV adás vételére. Az új technikához set-top-box-ra vagy dekóderre van szükség. A PC-n pedig egy DVB-T TV kártyára. Az átállás alatt azonban még keverednek az adók, van analóg és lesz digitális a kedvenc csatornák között. Ezért van szükség a hibrid, analóg és digitális jel vételére is alkalmas kártyára. Vigyázzunk, csak az MPEG-2 kódolást tudó készülékek, TV-k és kártyák nem lesznek jók a magyarországi adások vételére, csak az MPEG-4-et tudó társaik! A noteszgépesek mindig bajban vannak a TV adások vételével. A mobil, USB-s változatokkal bárhol nézhetünk TV-t a laptopunkon, útközben vagy nyaraláskor. Tulajdonságok: - DVB-T digitális TV PC-n vagy Laptopon - Távkapcsoló - USB csatlakozás - DVB-T antenna - Ajánlott rendszer: P3 1,5 GHz, 512MB RAM, USB 1.0/2.0, 32MB VGA, DirectX 9.0, Audio Device, CD-ROM - MPEG-4 adás vétel - MPEG-2 felvétel A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. Műszaki adatok modellszámLV5TDeluxe USB2.01 színezüst távirányítóVan DVB-TVan csatlakozásUSB2.0 FM rádióVan fő paraméterTV tuner platformPC
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lifeview lv5tdeluxe usb2.0 tv tuner ezüst (Tuner) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lifeview lv5tdeluxe usb2.0 tv tuner ezüst árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lifeview lv5tdeluxe usb2.0 tv tuner ezüst árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lifeview lv5tdeluxe usb2.0 tv tuner ezüst (Tuner) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.