ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső


Ez a rugalmas kábeles kivitelű Hub számítógépét ill. laptopját 4 külső csatlakozóval bővíti ki, melyeket felhasználhat különböző eszközök csatlakoztatásával, mint pl. MP3 lejátszó, kártyaolvasó, külső házak, stb.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Delock usb 2.0 4 portos kábeles kivitelű külső hub (61724) (Kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Delock usb 2.0 4 portos kábeles kivitelű külső hub (61724) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Delock usb 2.0 4 portos kábeles kivitelű külső hub (61724) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Delock usb 2.0 4 portos kábeles kivitelű külső hub (61724) (Kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

DescriptionThis USB 2.0 cable enables you to connect your standard USB device via mini USB inteDescription:This USB micro adapter by Delock enables you to convert the USB 2.0-A male port of Description:This USB micro adapter by Delock enables you to convert the USB 2.0-A male port of Ez az adat- és töltőkábel kompatibilis az iPhone és iPod készülékekkel és csatlakoztatható egy szabad USB csatlakozóhoz. USB 2.0 specification Connector: 1 x USB: Data, 1 x USB: Power Magnetic on the bottom Data transfer rate: 480Mbps Voltage: 5V Cable length: 1,8mEz a Delock USB-adapter lehetővé teszi, hogy többek között merevlemezházat csatlakoztasson egy USB-C™ csatlakozóval ellátott rendszerhez.Ez az USB tűs fejű csatlakozó csatlakoztatható egy szabad tűs USB apa fejhez az alaplapon, így kiterjesztheted a rendszered USB foglalatait 2 USB-A csatlakozással.Ez az USB tűs fejű csatlakozó csatlakoztatható egy szabad tűs USB apa fejhez az alaplapon, így kiterjesztheted a rendszered USB foglalatait 2 USB-A csatlakozással.Ez az USB tűs fejű csatlakozó csatlakoztatható egy szabad tűs USB anya fejhez az alaplapon, így kiterjesztheted a rendszered USB foglalatait 2 USB-A csatlakozással.Ezt a kábelt a Delocktól arra lehet használni, hogy csatlakoztassa az USB eszközöket, mint például egy pendriveot, az USB-C™ csatlakozóhoz a PC-n vagy a mobil eszközön.Ez az USB tűs fejű csatlakozó csatlakoztatható egy szabad tűs USB apa fejhez az alaplapon, így kiterjesztheted a rendszered USB foglalatait 2 USB-A csatlakozással.