ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső


Hp q2670a (fekete) toner töltése [garanciával] chip cserévelSaját toneredet a megfelelĹ‘ mennyisĂ©gű Ă©s minĹ‘sĂ©gű porral töltjĂĽk fel. A tonert el kell juttatnod ĂĽzletĂĽnkbe Ă©s másnapra elkĂ©szĂĽl. Minden esetben a saját kazettádat kapod vissza.A töltĂ©s tartalmazza a chip cserĂ©jĂ©t is ennĂ©l a tĂ­pusnál!Minden esetben szĂ©tszedjĂĽk, kitisztĂ­tjuk a teljes kazettát. EllenĹ‘rizzĂĽk a kopĂł alkatrĂ©szeket Ă©s abban az esetben töltjĂĽk meg, ha szemmel láthatĂł sĂ©rĂĽlĂ©sĂĽk nincsen.Az elkĂ©szĂĽlĂ©s ideje kb 24 Ăłra.Eljuttathatod kiĂĽrĂĽlt kazettádat szemĂ©lyesen vagy postán is, alaposan becsomagolva Ă©s vĂ©dve az esetleges sĂ©rĂĽlĂ©sektĹ‘l!Amennyiben beszállĂ­tást is kĂ©rsz rendeld meg a töltĂ©st Ă©s utána a letöltĂ©sek fĂĽlön találsz linket az űrlaphoz ahol a beszállĂ­tást is megrendelheted. Több toner egyszerre beszállĂ­tása kedvezĹ‘bb!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hp q2670a (fekete) toner töltése [garanciával] chip cserével (Toner HP) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hp q2670a (fekete) toner töltése [garanciával] chip cserével árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hp q2670a (fekete) toner töltése [garanciával] chip cserével árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hp q2670a (fekete) toner töltése [garanciával] chip cserével (Toner HP) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Saját toneredet a megfelelő mennyiségű és minőségű porral töltjük fel. A tonert el kell juttatnod üzletünkbe és másnapra elkészül. Minden esetben a saját kazettádat kapod vissza.A töltés tartalmazza a chip cseréjét is ennél a típusnál!Minden esetben szétszedjük, kitisztítjuk a teljes kazettát. Ellenőrizzük a kopó alkatrészeket és abban az esetben töltjük meg, ha szemmel látható sérülésük nincsen.Az elkészülés ideje kb 24 óra.Eljuttathatod kiürült kazettádat személyesen vagy postán is, alaposan becsomagolva és védve az esetleges sérülésektől!Amennyiben beszállítást is kérsz rendeld meg a töltést és utána a letöltések fülön találsz linket az űrlaphoz ahol a beszállítást is megrendelheted. Több toner egyszerre beszállítása kedvezőbb!