ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső


Canon pgi-72 [yellow] tintapatron (eredeti, új)Canon vásárlás, rendelésPGI-72Y Sárga tintapatron A LUCIA professzionális tinták gazdag, nagy sűrűsĂ©gű szĂ­neket, kiválĂł szĂ­nskálát Ă©s megbĂ­zhatĂł minĹ‘sĂ©get biztosĂ­tanak. Ezzel a pigmentalapĂş tintával kimagaslĂłan tartĂłs fĂ©nykĂ©pek kĂ©szĂ­thetĹ‘k. A 14 ml-es sárga tintapatronnal akár 377 darab 10Ă—15 cm-es vagy 85 darab A3+ mĂ©retű fĂ©nykĂ©p is kinyomtathatĂł.A Canon PGI-72 Y [Yellow] sárga Eredeti (OEM) tintapatront, mely a Canon PGI-72 sorozat sárga patronja, az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Canon gyártja. Ez a termĂ©k megfelel minden szigorĂş minĹ‘sĂ©gi elĹ‘Ă­rásnak. A Canon PGI-72 eredeti tintapatronra a termĂ©k adatlapján feltĂĽntetett idĹ‘tartamig a gyártĂł garanciát vállal.Javaslat: Az eredeti Canon tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerĂĽlĂ©se vĂ©gett. Az eredeti patronok hosszabb idĹ‘ alatt száradnak be mint az utángyártottak, de ha nem használják azokat (kb 2-3 hĂ©t) elĹ‘fordulhat. BĹ‘ven elegendĹ‘ egy nĂ©hány cm-es ábra vagy kĂ©p kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.Amennyiben mĂ©gis beszáradt volna, nĂ©hány fejtisztĂ­tás (szoftveresen) általában megoldja a pro...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Canon pgi-72 [yellow] tintapatron (eredeti, új) (Tintapatron Canon) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Canon pgi-72 [yellow] tintapatron (eredeti, új) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Canon pgi-72 [yellow] tintapatron (eredeti, új) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Canon pgi-72 [yellow] tintapatron (eredeti, új) (Tintapatron Canon) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

PGI-72Y Sárga tintapatron A LUCIA professzionális tinták gazdag, nagy sűrűségű színeket, kiváló színskálát és megbízható minőséget biztosítanak. Ezzel a pigmentalapú tintával kimagaslóan tartós fényképek készíthetők. A 14 ml-es sárga tintapatronnal akár 377 darab 10×15 cm-es vagy 85 darab A3+ méretű fénykép is kinyomtatható.A Canon PGI-72 Y [Yellow] sárga Eredeti (OEM) tintapatront, mely a Canon PGI-72 sorozat sárga patronja, az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Canon gyártja. Ez a termék megfelel minden szigorú minőségi előírásnak. A Canon PGI-72 eredeti tintapatronra a termék adatlapján feltüntetett időtartamig a gyártó garanciát vállal.Javaslat: Az eredeti Canon tintapatronokkal is javasolt legalább hetente egy oldalt nyomtatni a beszáradás elkerülése végett. Az eredeti patronok hosszabb idő alatt száradnak be mint az utángyártottak, de ha nem használják azokat (kb 2-3 hét) előfordulhat. Bőven elegendő egy néhány cm-es ábra vagy kép kinyomtatása, ezzel megakadályozzuk a tinta beszáradását.Amennyiben mégis beszáradt volna, néhány fejtisztítás (szoftveresen) általában megoldja a problémát.