ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső


Hp cf350a [bk] #no.130 toner (eredeti, új)A HP CF350A #No.130 eredeti (OEM) toner, melyet az eredeti OEM (Original Equipment Manufacturer) Hewlett-Packard gyártja. Az HP CF350A eredeti másolĂł toner a termĂ©k adatlapján feltĂĽntetett idĹ‘tartamig a gyártĂł garanciát vállal.Ez a termĂ©k megfelel minden minĹ‘sĂ©gre vonaktozĂł szigorĂş minĹ‘sĂ©gi elĹ‘Ă­rásnak. Ez az egyszerűen kezelhetĹ‘ HP CF350A festĂ©kkazetta a hibamentes nyomtatás Ă©s kĂ©nyelmes kellĂ©kkezelĂ©s jegyĂ©ben kĂ©szĂĽlt.Ez a HP-termĂ©k anyagában Ă©s kidolgozásában is garantáltan hibátlan.SzĂ­ne:BlackNormál kapacitásĂş
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hp cf350a [bk] #no.130 toner (eredeti, új) (Toner HP) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hp cf350a [bk] #no.130 toner (eredeti, új) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hp cf350a [bk] #no.130 toner (eredeti, új) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hp cf350a [bk] #no.130 toner (eredeti, új) (Toner HP) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.