ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső


Kensington microsaver twin - kulcsos, két zárral (64025)Twin MicroSaver ( 64025 ) . A zár a Kensington biztonsági aljzatba történo csatlakoztatásával egyszerre két értékes készüléket is megóvhat. Az egyik lakat szabadon csúsztatható a 2,2 méter hosszú kábelen a megfelelo távolság beállításához.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kensington microsaver twin - kulcsos, két zárral (64025) (Notebook tartozék) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kensington microsaver twin - kulcsos, két zárral (64025) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kensington microsaver twin - kulcsos, két zárral (64025) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kensington microsaver twin - kulcsos, két zárral (64025) (Notebook tartozék) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.