ÁrKözPont szamitastechnika termékkereső

Ólomakku töltő 6V 12V 2V 0.6A, H-Tronic AL600 Compact

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ólomakku töltő 6V 12V 2V 0.6A, H-Tronic AL600 CompactÓlomakku töltő, A L600 Compact 2 V-os, 6 V-os és 12 V-os akkukhoz Rövidzár és túltöltés ellen védett Ezzel az automatikus kis töltővel minden 2, 6 és 12 V-os ólomakku automatikusan tölthető. Ha a rákapcsolt akku eléri a töltési végfeszültséget, a töltőáramot a készülék leszabályozza, és az akkut megvédi a túltöltéstől. Három LED informál folyamatosan az aktuális töltési állapotról. A teljesen elektronikus feszültség- és áramhatárolás alapján a csatlakoztatott akku mindig az optimális töltésen lesz tartva, és egyidejűleg meg lesz védve a veszélyes túltöltéstől és az ebből származó durranógáz képződéstől. Jellemzők Elektronikus rövidzár-, póluscsere- és túltöltés-védelem állandó töltési végfeszültség töltőáram automatikus illesztése felcserélt pólusok, vagy nem megfelelő csatlakoztatás esetén akku töltés nem fordulhat elő hálózati feszültség, töltés és póluscsere látható jelzése akku nélkül nincs feszültség a kimeneti kapcsokon töltési végfeszültség: 2,3 V akkucsipeszekkel.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ólomakku töltő 6V 12V 2V 0.6A, H-Tronic AL600 Compact (Akkutöltő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ólomakku töltő 6V 12V 2V 0.6A, H-Tronic AL600 Compact árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ólomakku töltő 6V 12V 2V 0.6A, H-Tronic AL600 Compact árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ólomakku töltő 6V 12V 2V 0.6A, H-Tronic AL600 Compact (Akkutöltő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ólomakku töltő, A L600 Compact 2 V-os, 6 V-os és 12 V-os akkukhoz Rövidzár és túltöltés ellen védett Ezzel az automatikus kis töltővel minden 2, 6 és 12 V-os ólomakku automatikusan tölthető. Ha a rákapcsolt akku eléri a töltési végfeszültséget, a töltőáramot a készülék leszabályozza, és az akkut megvédi a túltöltéstől. Három LED informál folyamatosan az aktuális töltési állapotról. A teljesen elektronikus feszültség- és áramhatárolás alapján a csatlakoztatott akku mindig az optimális töltésen lesz tartva, és egyidejűleg meg lesz védve a veszélyes túltöltéstől és az ebből származó durranógáz képződéstől. Jellemzők Elektronikus rövidzár-, póluscsere- és túltöltés-védelem állandó töltési végfeszültség töltőáram automatikus illesztése felcserélt pólusok, vagy nem megfelelő csatlakoztatás esetén akku töltés nem fordulhat elő hálózati feszültség, töltés és póluscsere látható jelzése akku nélkül nincs feszültség a kimeneti kapcsokon töltési végfeszültség: 2,3 V akkucsipeszekkel.