ÁrKözPont szerszam termékkereső


Vákumpumpa vacuvin 4 dugóvalVákumpumpa Vacuvin 4 dugóval Vákumpumpa borok frissen tartásához az eredeti üvegükben.  A vákumpumpa kiszorítja a leveg?t a már kinyitott üvegb?l és újra lezárja azt egy gumidugóval. Helyezze a dugót a palackba és szorítsa ki a leveg?t a vákumpumpa segítségével. Kattanás jelzi, amint elérte az optimális vákuumszintet. A vákum lelassítja az oxidációs folyamatot, így tovább élvezheti kedvenc borát.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vákumpumpa vacuvin 4 dugóval (Borászati eszköz) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vákumpumpa vacuvin 4 dugóval árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vákumpumpa vacuvin 4 dugóval árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vákumpumpa vacuvin 4 dugóval (Borászati eszköz) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.