ÁrKözPont szerszam termékkereső

Pp tartály 200 lit-es úszófedeles

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Pp tartály 200 lit-es úszófedelesA PP úszófedeles tartályok használhatóak: - Átmérő: 50cm - Magasság: 120 cm - Anyagvastagság: 3 mm (450-es szilikontömlővel használható) 1, Parafinnal 2, szilikontömlővel és normál motorszelepes pumpával                - előnye: egy pumpával több tartály tömlőt  is fel tud pumpálni                - hátránya: nyomásmérő óra hiánya, ezáltal nehezebb észrevenni ha a szilikontömlő leeresztett 3, szilikontömlővel és nyomásmérős , szelepes INOX pumpával               -  előnye: kényelmes kezelhetőség, a nyomásmérő óra segítségével könnyen ellenőrizhető a szilikontömlő nyomása               - hátránya: egy tartályhoz egy pumpa szükségeltetik mivel a pumpa egyben az elzáró szelep szerepét is betölti A tartály ára az úszófedelet tartalmazza! A porvédő tető, a szilikon tömlő és az inox nyomásmérős pumpa választható tartozékok!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Pp tartály 200 lit-es úszófedeles (Borászati eszköz) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Pp tartály 200 lit-es úszófedeles árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Pp tartály 200 lit-es úszófedeles árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Pp tartály 200 lit-es úszófedeles (Borászati eszköz) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Szilikontömlővel ellátott úszófedél, rozsdamentes  nyitott rendszerű bor vagy pálinka tároló ill.  erjesztő tartályokhoz.  A fedelek anyaga AISI 304 jelű rozsdamentes acél,  falvastagság 0,7 mm. A szett tartalmazza: rozsdamentes acél tömlős úszófedelet rozsdamentes acél ( inox ) nyomásmérős pumpát légzőszelepet, szilikon tömlőt, légvezetéket A szett alkalmas nyitott, paraffinos úszófedeles tartályok zárttá alakítására. Alkalmazás: a tiszta tartályba befejti a bort, cefrét,  pálinkát, ivóvizet stb., majd az összeszerelt tömlős  fedelet nyugvó folyadék esetén közvetlenül a folyadék  tetejére helyezi, erjesztendő folyadék vagy cefre  esetén a nyugvó felszín fölé úgy hogy a megfelelő  nagyságú erjedési űr meglegyen. Ezt követően a pumpával felfújja a tömlőt annyira,  hogy feszesen álljon a fedél. Ez általában 1 - 1,6 bar  tömlőnyomáson szokott beállni. Ezt követően a rozsdamentes pumpa szelepét be kell  zárni, így nem fog leereszteni a tömlő. Erjesztéskor a szelep helyett kotyogót is  beilleszthetünk a fedélbe, gumi vagy parafa dugó  segítségével. Tárolás során, ha a folyadékból engedünk ki érdemes a  fedelet a folyadék szint után engedni, hogy ismét  \"tele\" legyen a tartályunk.Méretei /átmérő/magasság/ cm:51*100 Súlya kb, kg:9 Anyagvastagság: 3mm A tartályok alapfelszereltsége: - paraffinolajos úszófedél /olaj nélkül is használhatóak/ - porvédő fedél - 1 db alsó csap Kóstoló csap, úszófedélen légzőszelep, szintjelző és egyéb kiegészítők opcióként kérhetőek. HÍVJON! A bortartályok élelmiszeriparban használatos minőségi és egyéb tanúsítvánnyal rendelkező íz és szagmentes világosszürke színű polipropilén műanyagból készülnek. Előnyük: - kis súly -egyszerű kezelés -könnyű tisztítás -minimális karbantartás -hosszú élettartam