ÁrKözPont szerszam termékkereső

Kartondoboz bag-in-box 5 literes boros

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Kartondoboz bag-in-box 5 literes borosKartondoboz Bag-in-box 5 literes Dekoratív és praktikus tárolási alternatívája a 5L Bag-in-Box zacskóknak. A dobozon elején lévő perforáció segítségével pedig gyorsan és egyszerűen  illeszthetjük be és rögzíthetjük a csapot.  A művelet elvégzésében pedig doboz elején elhelyezett ábra segít bennünket. Olyan új piacokat és vásárlóközönséget fedezhet fel ezzel a korszerű és világszerte használatos csomagolással, ahová palackos boraival eddig nem sikerült bejutnia, és amelyek biztosíthatják készletei nagyobb ütemű értékesítését. Raktárkészletről értékesítünk standard 3 literes ill. 5 literes dobozokat. S ha pincészetében már egyébként is megunta az ütött-kopott műanyag kannák visszagyűjtését, költséges mosogatását és fertőtlenítését, akkor ne habozzon, cserélje le azokat egy korszerű és tiszta technológiára. súlya: 175g...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kartondoboz bag-in-box 5 literes boros (Borászati eszköz) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kartondoboz bag-in-box 5 literes boros árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kartondoboz bag-in-box 5 literes boros árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kartondoboz bag-in-box 5 literes boros (Borászati eszköz) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Gyártói ajánlás alapján alkalmas hideg és meleg töltésre egyaránt, azonban meleg töltés esetén megvan a veszélye, hogy meleg folyadék a metalizált rétegen lévő mikro sérülésekbe bejutva kitágítja azokat és mintegy láncreakciót okozva a metalizált réteg leválásához vezet. Ezért a gyártó nem tud felelősséget vállalni!   A bag-in-box csomagolás lényege, hogy a kínáló dobozban található egy rendkívül erős anyagú, de igen hajlékony falú műanyagtasak, amelynek nyitható-zárható csapja van és ez szolgál egyúttal töltőcsonkként is. Alkalmazása egyszerű, mert használatra kész állapotban szállítjuk a csomagolást. Töltéskor a műanyagtasakot a töltőcsonkon keresztül kell megtölteni, majd a csapot lezárni és végül a dobozba helyezni. A fogyasztók ennek megfelelően a felnyitott csapot a használat után bármikor visszazárhatják, így higiénikus körülmények között tárolható a folyadék a következő csapra verésig. Mivel nem juthat vissza a levegő, ezáltal nem romlik meg a félig kiürült tasakban maradt bor sem. Részletes ismertetőnkhöz KATTINTSON! 350 db-tól 119 Ft+Áfa/db 2000 db-tól 115 Ft+áfa/db 5000 db-tól egyedi ár, árajánlat alapján 350/doboz FONTOS! Kérjük, hogy az alábbi képen látható azonosító adatokat szíveskedjenek megőrizni az esetleges minőségi kifogások gördülékeny kezelése érdekében. Csak teljes doboz vásárlása esetén, valamint a képeken látható azonosító adatok meglétében tudunk minőségi kifogást elfogadni vásárlóinktól. Köszönjük megértésüket. A zacskókhoz rendelhető kartondobozok: NATÚR BARNA, BOROS, ALMÁS.