ÁrKözPont szerszam termékkereső


Egykomponensű szigetelő és rögzítőhab építőipari felhasználásra. A hab a levegő páratartalmának, illetve az építési anyagok nedvességtartalmának segítségével keményedik ki. Nem alkalmazható folyamatos vízhatásnak kitett helyen. Jó hő- és hangszigetelő valamint lyuk- és réskitöltő tulajdonságú. Egykomponensű szigetelő és rögzítőhab építőipari felhasználásra. A hab a levegő páratartalmának, illetve az építési anyagok nedvességtartalmának segítségével keményedik ki. Nem alkalmazható folyamatos vízhatásnak kitett helyen. Jó hő- és hangszigetelő valamint lyuk- és réskitöltő tulajdonságú. Alkalmazható: nyílászárók és fal közötti hézagok szigetelésére válaszfalak és a mennyezet, illetve a padló közötti hézagok kitöltésére falon és padlón átmenő vezetékeknél, csöveknél keletkező hézagok kitöltésére kémény, tető, padlás hézagainak tömítésére Kiszerelés 500 ml
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Proby purhab 500ml (Tömítő, ragasztó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Proby purhab 500ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Proby purhab 500ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Proby purhab 500ml (Tömítő, ragasztó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.