ÁrKözPont szerszam termékkereső

Güde 40220 Kapocs- és szegbelövő Kombi-szett

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Güde Kapocs- és szegbelövő Kombi-szett

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Güde vásárlás, rendelésKombinált levegős gép, mely alkalmas szeg és kapocs belövésére is. Belsőépítészetben, dekorációhoz, faiparban, burkolásban használható levegős gép. A koffer olajtartót, pótdugattyót, védőszemüveget, csatlakozót, 500db (19mm-es, 32 mm-es, 38mm-es) kapcsot és 1000db (25mm-es, és 40 mm-es) szeget tartalmaz.? - Csatlakozás 1/4- Munkanyomás 6 bar- Súly 2,9 kg- Szeghossz 15-50 mm- Kapocs hossz 13-40 mm- Szegfej 2 mm- Kapocs háthossz 5,8 mm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Güde Kapocs- és szegbelövő Kombi-szett (Szegbelövő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Güde Kapocs- és szegbelövő Kombi-szett árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Güde Kapocs- és szegbelövő Kombi-szett árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Güde Kapocs- és szegbelövő Kombi-szett (Szegbelövő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kombinált levegős gép, mely alkalmas szeg és kapocs belövésére is. Belsőépítészetben, dekorációhoz, faiparban, burkolásban használható levegős gép.  A koffer olajtartót, pótdugattyót, védőszemüveget, csatlakozót, 500db (19mm-es, 32 mm-es, 38mm-es) kapcsot és 1000db (25mm-es, és 40 mm-es) szeget tartalmaz.?