ÁrKözPont szerszam termékkeresőMegosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm, 25 m (Fűnyíró kiegészítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm, 25 m árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm, 25 m árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Damil fűszegélynyíróhoz tricut 2,4 mm, 25 m (Fűnyíró kiegészítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Hobbi szegélynyírókhoz,fűkaszákhoz. A Csavart (zajcsökkentett) damil különleges aerodinamikai tulajdonságainak köszönhetően kiváló légellenállási mutatókkal rendelkezik, mely számos előnyt biztosít a damil használójának. Az új környezetvédelmi szabványok újabb és újabb kihívások elé állítják a fűkaszák/szegélynyírók gyártóit. A csavart damil a gyártók elvárásainak megfelelően lett kifejlesztve. Számos és megismételt tesz során bebizonyosodott, hogy a csavart damil használatakor - az alacsonyabb légellenállás miatt - a motor alacsonyabb fordulatszámon működik.