ÁrKözPont szerszam termékkereső

Extol csapszegvágó; 750mm

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Extol csapszegvágó; 750mmExtol vásárlás, rendelés Csavarok a pofák pontos egymással szembeni beállĂ­tásához. Kovácsolt Ă©s edzett acĂ©lbĂłl kĂ©szĂĽlt pofák A csapszegvágĂł lakkozott szára acĂ©löntvĂ©nybĹ‘l kĂ©szĂĽlt.Max. vágási kapacitás: 10mm, S185 minĹ‘sĂ©gű acĂ©lrudak esetĂ©n.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Extol csapszegvágó; 750mm (Csapszegvágó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Extol csapszegvágó; 750mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Extol csapszegvágó; 750mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Extol csapszegvágó; 750mm (Csapszegvágó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Csavarok a pofák pontos egymással szembeni beállításához. Kovácsolt és edzett acélból készült pofák A csapszegvágó lakkozott szára acélöntvényből készült.Max. vágási kapacitás: 10mm, S185 minőségű acélrudak esetén.