ÁrKözPont szerszam termékkereső


Wolf magassági ágvágó multi-star (rc-m)Wolf vásárlás, rendelésA különböző hosszúságú teleszkópos nyelek segítségével a talajról végezhetőek vele a metszési munkák. A rávágó rendszernek köszönhetően száraz, keményebb ágak vágására is alkalmas   a teleszkópos nyelekkel akár 5,5 m magasságban is használható 50% feletti energiamegtakarítás a dupla csigarendszernek és a WOLF tapadásmentes bevonatának köszönhetően erős, üllős kialakításával elsősorban kemény farészek vágásához ajánlható   Tömeg:  950 g Javasolt maximális vágási átmérő:  38 mm Munkavégzés magassága: 150 - 550  cm    
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Wolf magassági ágvágó multi-star (rc-m) (Ágvágó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Wolf magassági ágvágó multi-star (rc-m) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Wolf magassági ágvágó multi-star (rc-m) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Wolf magassági ágvágó multi-star (rc-m) (Ágvágó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.