ÁrKözPont szerszam termékkereső


D96040-46 A terméket egyedi rendeléssel előreutalás után tudjuk  berendelni, ennél a terméknél nincs lehetőség cserére és visszavételre. A termék beszállítási ideje a rendelés leadásától számítva 2-4 hét
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Lumberjack, vágásbiztos erdészeti csizma láncfűrészes munkákhoz, acélkaplival és -talppal (Láncfűrész) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Lumberjack, vágásbiztos erdészeti csizma láncfűrészes munkákhoz, acélkaplival és -talppal árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Lumberjack, vágásbiztos erdészeti csizma láncfűrészes munkákhoz, acélkaplival és -talppal árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Lumberjack, vágásbiztos erdészeti csizma láncfűrészes munkákhoz, acélkaplival és -talppal (Láncfűrész) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.