ÁrKözPont szerszam termékkereső


Verto vásárlás, rendelés600 W teljesítményű fúró-keverőgép (kat. sz. 50G860) 13 mm-es kulcsos tokmánnyal. Festékek, ragasztóhabarcsok vakolóhabarcsok keverésére és alacsony fordulatszámú fúrásra használható ? a max. fordulatszám 800 perc??. Fordulatszáma fokozatmentesen állítható, a függőleges pozícióban végzett munkát megkönnyítő segédmarkolattal is fel van szerelve. A fúró-keverőgép fel van szerelve forgásirányváltó kapcsolóval (jobb/bal) és folyamatos üzemet biztosító reteszeléssel. Hosszú hálózati csatlakozókábellel van felszerelve, ami megkönnyíti a szerszám szabadabb használatát. Az ergonómikus markolat növeli a munkavégzés kényelmét. Praktikus hordtáska és pót oldalmarkolat is van hozzá. A VERTO márka ajánlata elektromos kéziszerszámokat és tartozékokat tartalmaz az ezermesterek számára.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Keverőgép verto 50g860 600w 13 mm (Keverőgép) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Keverőgép verto 50g860 600w 13 mm árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Keverőgép verto 50g860 600w 13 mm árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Keverőgép verto 50g860 600w 13 mm (Keverőgép) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.