ÁrKözPont szerszam termékkereső


Gardena vásárlás, rendelésA magassági ágvágĂł a GARDENA kerti szerszámok „zsiráfja”.  SegĂ­tsĂ©gĂ©vel mindenhová elĂ©r kĂ©nyelemesen lĂ©tra nĂ©lkĂĽl a talajrĂłl. A magassági ágvágĂłval elvĂ©gezheti a lombkorona ritkĂ­tását Ă©s nagy magasságban vĂ©gzendĹ‘ gallyazást. A teleszkĂłposan kihĂşzhatĂł nyĂ©lnek köszönhetĹ‘en az elĂ©rhetetlennek tűnĹ‘ ágakat is biztonságosan levágja. A könnyű nyĂ©l lehetĹ‘vĂ© teszi, hogy fáradság nĂ©lkĂĽl elĂ©rjen oda, ahová egyĂ©bkĂ©nt csak veszĂ©lyes mászással vagy nagy erĹ‘kifejtĂ©ssel tudna eljutni. A magassági ágvágĂł
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Gardena tcs li 18/20 magassági ágvágó (Láncfűrész) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Gardena tcs li 18/20 magassági ágvágó árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Gardena tcs li 18/20 magassági ágvágó árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Gardena tcs li 18/20 magassági ágvágó (Láncfűrész) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.