ÁrKözPont szerszam termékkereső


Ragasztószalag 9mm/66m pvc fehérMinimum rendelĂ©s: 1 tekercs EgyĂ©b info: tasakzáráshoz is PVC hordozĂłjĂş ragasztĂłszalag tasakzárásra Ă©s általános felhasználásra 192 tekercs/karton A kĂ©p illusztráciĂł, mely tartalmazhat több azonos vagy eltĂ©rĹ‘ termĂ©ket is. Az Ă©rtĂ©kesĂ­tĂ©si egysĂ©gek kĂĽlön kerĂĽlnek feltĂĽntetĂ©sre! Ha nem egyĂ©rtelmű, inkább Ă©rdeklĹ‘djön! Hibás termĂ©kkĂ©p vagy elĂ­rt termĂ©kinformáciĂł, ár vagy egysĂ©g megjelenĂ­tĂ©s esetĂ©n a megrendelĂ©st nem teljesĂ­tjĂĽk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ragasztószalag 9mm/66m pvc fehér (Tömítő, ragasztó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ragasztószalag 9mm/66m pvc fehér árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ragasztószalag 9mm/66m pvc fehér árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ragasztószalag 9mm/66m pvc fehér (Tömítő, ragasztó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Minimum rendelés: 1 tekercs Egyéb info: tasakzáráshoz is PVC hordozójú ragasztószalag tasakzárásra és általános felhasználásra 168 tekercs/karton A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is. Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük. (ragasztószalag nemzeti, ragasztószalag nemzetiszínű)