ÁrKözPont szerszam termékkereső


Purell kézfertőtlenítő állvány tfx - és ltx típusú adagolókhoz, fehér A Purell kézfertőtlenítő tartó mobil állvány lehetőséget nyújt az adagoló bárhova történő kihelyezésére. A stabil állvány elhelyezhető bejáratokba, recepciókon vagy ahol, nincs lehetőség az adagoló falra való rögzítésére. Könnyen tisztán tartható. Talpa lekerekített, így keres székesek is gond nélkül használhatják.Anyag: acélBorítás: fehérKapacitás: 1200 mlKiszerelés: 1 dbRendszer típus: TFX, LTXSúly: 7.00 kg
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Purell kézfertőtlenítő állvány tfx - és ltx típusú adagolókhoz, fehér (Higiénia) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Purell kézfertőtlenítő állvány tfx - és ltx típusú adagolókhoz, fehér árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Purell kézfertőtlenítő állvány tfx - és ltx típusú adagolókhoz, fehér árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Purell kézfertőtlenítő állvány tfx - és ltx típusú adagolókhoz, fehér (Higiénia) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.