ÁrKözPont szerszam termékkereső


Univerzális kézi permetező 350 ml több színben (univerzális kézi permetező)Univerzális kézi permetező     A permetező elengedhetetlen kellék minden gondos kert és dísznövény tulajdonos számára. Ideálisan használható növényvédelemre, locsoláshoz. A kézi permetezőt kizárólag vízben oldódó anyagokkal lehet használni, növények gondozása céljából (gyomirtás,rovarirtás, gombaölés, növények táplálása növénytápláló szerekkel). Egyenletesen szórja és oszlatja el a tápoldatot vagy növényvédőszert. A fúvóka állítható a ködöléstől a spriccelésig. Pillangó formájú kialakítás, négy
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Univerzális kézi permetező 350 ml több színben (univerzális kézi permetező) (Permetező) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Univerzális kézi permetező 350 ml több színben (univerzális kézi permetező) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Univerzális kézi permetező 350 ml több színben (univerzális kézi permetező) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Univerzális kézi permetező 350 ml több színben (univerzális kézi permetező) (Permetező) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.