ÁrKözPont szerszam termékkereső


Expert XSP16V2 Háti permetező 16L     Ez a hordozható háti permetezőgép egy rugalmas és nagyon hatékony eszköze a növényvédelemnek. Alkalmas a növények betegségeinek megelőzésére valamint a kártevőirtás elvégzésére. A készülékkel kiszórható bármilyen folyékony permetszer.- szórószár hossza 47 cm- három féle fúvókával Tartály kapacitás 16 L Méret /legnagyobb befoglaló/ cm 51 x 33 14 Nettó súly kg 2,1
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Expert xsp16v2 háti permetező 16l (háti permetező) (Permetező) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Expert xsp16v2 háti permetező 16l (háti permetező) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Expert xsp16v2 háti permetező 16l (háti permetező) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Expert xsp16v2 háti permetező 16l (háti permetező) (Permetező) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.