ÁrKözPont szerszam termékkereső


Loctite super attak ultra plastik pillanatragasztó 2g + felület aktivátor 4ml - 1 dbGyors és erős pillanatragasztó csaknem minden a háztartásban előforduló műanyagok( pl.: PVC, ABS, PR, PE, nejlon) ragasztására. Ideális műanyagtárgyak (pl.: játékok, kisautók, legó, irodai eszközök jvításához, tökéletes még: fa, bör, gumi, papír, fém, porcelán, stb. ragasztására is.Használata: Az aktivátort kenjük fel mindkét megtisztított felületre. Hagyjuk megszáradni (kb. 1 perc).Az egyik felületre vigyük fel a pillanatragasztót, és illesszük össze a két felületet. Nyomjuk össze kb 30 mp- ig
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Loctite super attak ultra plastik pillanatragasztó 2g + felület aktivátor 4ml - 1 db (Burkolóanyag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Loctite super attak ultra plastik pillanatragasztó 2g + felület aktivátor 4ml - 1 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Loctite super attak ultra plastik pillanatragasztó 2g + felület aktivátor 4ml - 1 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Loctite super attak ultra plastik pillanatragasztó 2g + felület aktivátor 4ml - 1 db (Burkolóanyag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Loctite Super Attak Liquid 3g: a praktikus 3 g-os tubusból mindig a megfelelő mennyiséget használhatjuk a különböző háztartási, javítási vagy barkácsmunkákhoz. Pillanatok alatt megköt A vékony kinyomófejnek köszönhetően a Super Attak nagyon precízen felvihető a nehezen elérhető helyekre is Egy csepp is elég belőle, takarékos. A Loctite folyékony ragasztója majdnem minden felületre használható, nem tartalmaz mérgező anyagot és oldószert.Alkalmazási lehetőségekAlkalmasa legkülönbözőbb anyagok ragasztására, mint például:porcelán, fa, bőr, fém, gumi, kartonpapír és műanyagok.Nem alkalmaspolisztirol, polietilén, polipropilén, PTFE, textilek, vékony bőrök, nagy üvegfelületek és visszapillantó tükör ragasztására.Loctite PowerFlex Gél rugalmas és nagyon erős Az első pillanatragasztó, ami rugalmas felületekhez is megbízhatóan alkalmazhatóA világújdonságnak számító technológiának köszönhetően Loctite Power gél rugalmas anyagok gyors és erős ragasztására is használható. Ragaszthatunk az új gélekkel cipőt, sőköpenyt, kerti locsolócsövet, kerékpárgumit, napszemüveget, felfújható vízi eszközöket, dényeket és még sok mást Az új összetételű, oldószermentes pillanatragasztó Gél ütésálló, a egnagyobb igénybevétlnek is ellenáll. Az új Gél megbízhatóan alkalmazható kültéri rasasztásokhoz is jó vízállósága miatt (DIN EN 204).A Loctite Gél extra erős, ennek ellenére hagy egy kis időt az igazításra, az anyagok pontos illesztésére, így precíz munkákhoz is ajánlott. A Loctite Power Gél nem folyik és nem csepeg, ezért kiválóan lehet ragasztani vele függőleges felületekre is, akár a plafonra.Alkalmazási lehetőségekAlkalmasSokféle műanyagot, kerámiát, porcelánt, parafát, gumit, papírt, bőrt, fémet, fátNem alkalmasStyropor®, polietiln, polipropilén, textil, vékony bőr, üveg és autók visszapillantó tükrének ragasztására.