ÁrKözPont szerszam termékkereső


Pattex repair express javító ragasztó 2 komponensű epoxi gyurma - 48 grPATTEX REPAIR EXPRESS RAGASZTÓ GYURMA 48 gSzin: FehérHasználati hőmérséklet: .-30C +150˘ŞC közöttSzakítási ellenállás (EN 1465): Kb. 50 kg/cm2 (23C-on) Egyéb tulajdonságok: Könnyen gyúrható. Nedves felületeknél is alkalmazható, víz alatt is megköt. A megszilárdulás során a termék térfogata nem csökken és nem nő. A megkötött anyag csiszolható, polírozható, fúrható, megmunkálható és festhető. Ellenálló a vízzel, olajjal és a közönséges oldószerekkel szemben. 8-10 perc után kőkemény lesz Fehér színűre szárad Csiszolható, fúrható, festhető Kézzel könnyen gyúrható Bőr semleges - védőkesztyű használata nem szükséges Erős: 50 kg/cm2 -30°C és +150°C között hőállóA következő anyagok ragasztására alkalmas: fa, fém, kerámia, kristály, tégla, gipsz, műanyag, parafa, réz. Nem alkalmas: polietilén, polipropilén és teflon felületekre. Példa: fürdőszobai és konyhai berendezések rögzítése, mint törülközőtartók, tükrök, akasztók, fogasok, szappantartók, mixer tartók, lyukak betömése, törött sarokvasak vagy láncszemek felújítása, fogantyúk, ajtókitámasztók, telefonkeretek rögzítése, lépcsők, székek és egyéb bútorok javítása, csövek repedéseinek szigetelése. Kötési idő: Az összeragasztott darabok az ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Pattex repair express javító ragasztó 2 komponensű epoxi gyurma - 48 gr (Burkolóanyag) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Pattex repair express javító ragasztó 2 komponensű epoxi gyurma - 48 gr árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Pattex repair express javító ragasztó 2 komponensű epoxi gyurma - 48 gr árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Pattex repair express javító ragasztó 2 komponensű epoxi gyurma - 48 gr (Burkolóanyag) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

PATTEX REPAIR EXPRESS RAGASZTÓ GYURMA 48 gSzin: FehérHasználati hőmérséklet: .-30C +150˘ŞC közöttSzakítási ellenállás (EN 1465): Kb. 50 kg/cm2 (23C-on) Egyéb tulajdonságok: Könnyen gyúrható. Nedves felületeknél is alkalmazható, víz alatt is megköt. A megszilárdulás során a termék térfogata nem csökken és nem nő. A megkötött anyag csiszolható, polírozható, fúrható, megmunkálható és festhető. Ellenálló a vízzel, olajjal és a közönséges oldószerekkel szemben. 8-10 perc után kőkemény lesz Fehér színűre szárad Csiszolható, fúrható, festhető Kézzel könnyen gyúrható Bőr semleges - védőkesztyű használata nem szükséges Erős: 50 kg/cm2 -30°C és +150°C között hőállóA következő anyagok ragasztására alkalmas: fa, fém, kerámia, kristály, tégla, gipsz, műanyag, parafa, réz. Nem alkalmas: polietilén, polipropilén és teflon felületekre. Példa: fürdőszobai és konyhai berendezések rögzítése, mint törülközőtartók, tükrök, akasztók, fogasok, szappantartók, mixer tartók, lyukak betömése, törött sarokvasak vagy láncszemek felújítása, fogantyúk, ajtókitámasztók, telefonkeretek rögzítése, lépcsők, székek és egyéb bútorok javítása, csövek repedéseinek szigetelése. Kötési idő: Az összeragasztott darabok az alkalmazás után 10-15 perccel kezelhetők (15 perc: szakító ellenállás> 10 kg/cm2, 23°C, vas) Végleges megmunkálhatósági idő: Körülbelül 60 perc elteltével (+23°C) a termek csiszolható, fúrható, megmunkálható és befogható. Megszilárdulási idő: Az alkalmazás után 24 óra (+23°C). A megszilárdulási idő hosszabb, ha az átlagos hőmérséklet 23°C alatti.