ÁrKözPont szerszam termékkereső


Tusírpaszta kék 80 ml tubus 085388DIAMANT tusĂ­rpaszta ˆ kĂŠk 80 ml tubus A tusĂ­rpaszta fő felhasznĂĄlĂĄsi terĂźletei: - gĂŠpipari Ăźzemek - mezőgazdasĂĄgi Ăźzemek - bĂĄrmilyen gyĂĄr ĂŠs mĹąhely FelĂźletek vizsgĂĄlatĂĄhoz. Kenje be a vizsgĂĄlandĂł alkatrĂŠszeket a megmunkĂĄlĂĄs utĂĄn a tusĂ­rpasztĂĄval. A munkadaraboknak egy tusĂ­rasztalon vagy egymĂĄson valĂł mozgatĂĄsa utĂĄn lĂŠtrejĂśvő festĂŠkrĂŠteg felvilĂĄgosĂ­tĂĄst nyĂşjt a felĂźlet minősĂŠgĂŠről. TisztĂ­tĂłszerrel kĂśnnyen eltĂĄvolĂ­thatĂł. TusĂ­rpaszta kĂŠk, tubusban
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Tusírpaszta kék 80 ml tubus 085388 (Mérő, vizsgálószerszám) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Tusírpaszta kék 80 ml tubus 085388 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Tusírpaszta kék 80 ml tubus 085388 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Tusírpaszta kék 80 ml tubus 085388 (Mérő, vizsgálószerszám) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.