ÁrKözPont szerszam termékkereső


Wolf garten rg-m/zm-v3 csuklós gyümölcsszedő nyéllelWolf vásárlás, rendelésA multi-star? Csuklós gyümölcsszedő RG-M egyszerűbbé teszi a gyümölcsszedést az egyénileg állítható munkaszögnek és az integrált edzett acél éleknek köszönhetően. A kosárrész kb. 13 cm-es átmérőjével lehetővé teszi a nagyobb gyümölcsök leszedését is, a cserélhető és mosható pamut gyűjtő pedig egyszerűen tisztán tartható. A tartozék Vario nyél ZM-V3 segítségével 4,70 m magasságig érhetünk fel. Alkalmazás: Létra nélküli faápolás Szállítási súly: 1000 g
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Wolf garten rg-m/zm-v3 csuklós gyümölcsszedő nyéllel (Egyéb) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Wolf garten rg-m/zm-v3 csuklós gyümölcsszedő nyéllel árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Wolf garten rg-m/zm-v3 csuklós gyümölcsszedő nyéllel árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Wolf garten rg-m/zm-v3 csuklós gyümölcsszedő nyéllel (Egyéb) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.