ÁrKözPont szerszam termékkereső


Fiskars hasítófejsze x17 (122460)Fiskars vásárlás, rendelésKézhezálló kialakítású, biztos fogású, jól kiegyensúlyozott és könnyű szerszám.  A nyél üvegszál erősítésű műanyag, ami ellenáll a nedvességnek, szárazságnak és a hidegnek a markolat nem csúszik és feltünő, jól észrevehető narancsságra színű. A fej süllyesztékben kovácsolt finn szénacél, a súrlódás csökkentése érdekében teflon bevonattal készül. Formája elősegíti a biztonságos és hatékony munkát. A nyél és fej illesztése különlegesen stabil, nem lazul meg és nem válik el.   kiváló hasító képesség   Hosszúság: 600 mm   Tömeg: 1570 g   Fej tömege: 1086 g
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fiskars hasítófejsze x17 (122460) (Balta, fejsze) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fiskars hasítófejsze x17 (122460) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fiskars hasítófejsze x17 (122460) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fiskars hasítófejsze x17 (122460) (Balta, fejsze) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.