ÁrKözPont automotor termékkereső


Sebességváltó gomb fekete bőr-króm rács am7207Sportos fekete váltógombSportos kinézetű és felépítésű sebességváltó gomb, mely nem csak elősegíti a vezetőt a sportosabb váltásban, hanem egyedi kinézetet biztosít az autó belterének. A váltógomb formája úgy van kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban tudjunk váltani. Az adapterek segítéségével szinte bármilyen manuális váltórúdra felszerelhető.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Sebességváltó gomb fekete bőr-króm rács am7207 (Kényelem) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Sebességváltó gomb fekete bőr-króm rács am7207 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Sebességváltó gomb fekete bőr-króm rács am7207 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Sebességváltó gomb fekete bőr-króm rács am7207 (Kényelem) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Fekete bőr sebességváltó gombUniverzális sebességváltógomb. Alkalmazható minden manuális sebességváltóhoz. Fogása rendkívül kényelmes. Modern hatást kelt az autó belsejében.A hozzáadott adapterek segítségével könnyedén fel lehet szerlni a sebességváltórúdra.Jellemzők:Anyaga: bőrSzíne: feketeFelhasználás: univerzálisDesign: Momo designExluziv sebességváltó gombIgazán igényeseknek! A váltógomb a mai modern trendeknek megfelelően készült. Exkluziv kinézete nem csak egyedivé teszi az autó belső terét, hanem kényelmes fogást biztosít a manuális váltónak. Az adapterek segítségével könnyedén felszerelhető minden váltórúdra.Anyaga fém. A felülete fekete varrott bőr, piros cérnával.Fa és bőr sebességváltó gombKlasszikus, szolid sebességváltó gomb. Ha elhasználódott a gyári, akkor érdemes lecserélni. Kényelmes fogást biztosít. A fa betétes autókba tökéletesen mutat. Az adapterek segítségével könnyedén felszerelhető szinte bármilyen váltórudazatra.Felhúzható-váltó gombPrémium minőségű sebességváltógomb felhúzható váltórudakhoz. Alkalmas Opel, Renault, Daewoo, Ford autókhoz.Sportos fekete váltógombSportos kinézetű és felépítésű sebességváltó gomb, mely nem csak elősegíti a vezetőt a sportosabb váltásban, hanem egyedi kinézetet biztosít az autó belterének. A váltógomb formája úgy van kialakítva, hogy a lehető legkényelmesebben és leggyorsabban tudjunk váltani. Az adapterek segítéségével szinte bármilyen manuális váltórúdra felszerelhető.